Slika nije pronađena

Obično u vezama, bile one ljubavne ili prijateljske, prešućujemo dosta toga za dobrobit odnosa. To se često događa između prijateljica jer postoje stvari koje im silno želimo reći...a ne možemo.

`Šutnja je zlato` kažu stariji ljudi, a izgleda da su u pravu. Kada malo bolje razmislimo- kolika bi prijateljstva propala kada bi sve stvari rekli prijateljici.

Naravno da uvijek moramo biti iskreni sa svojim prijateljima, ali neke stvari su previše osjetljive za takvo što. Primjerice, kada smo zadnji put bile brutalno iskrene pa BFF rekli da nam je njen dečko grozan?- ako smo dobre prijateljice, vjerojatno nikad.

Svi smo se nekoliko puta našli u situaciji prešućivanja, a ovo su stvari koje želimo reći prijateljici, ali vjerojatno nikada nećemo:

`Frizerka te grozno ošišala, frizura ti je užasna.`


`Tvoj dečko mi se apsolutno ne sviđa.`


`Moraš li se baš sada dopisivati s njim dok se družimo?``Ljuta sam jer si prosula sok od ribizle po mojim hlačama koje sam ti posudila.`


`Kada smo već kod posuđivanja...očito nisi upoznata sa značenjem te riječi jer mi moj lančić nisi još uvijek vratila, a prošlo je tri mjeseca.`


`Ne, neću ti posuditi zadaću da prepišeš`


`A za vrijeme ispita tek ne želim da prepisuješ od mene`


`Rekla si mi tajnu koju ne smijem nikome reći, ali rekla sam samo Ani, a ona neće nikome reći...vjeruj mi!`


`Ti si Blair, a ja Serena? Pff...molim te, obje znamo da sam ja Blair.`


`Zbilja te jako volim...većinu vremena.`

Izvor: gurl.com

I.P.


Pročitajte još:

bff što ne možemo reći prijateljici što želimo reći

Još vijesti