Slika nije pronađena
Osnovna i srednja škola su dva različita svijeta. U osnovnoj se svi znate još od dana kada su vas starci svako jutro dovodili u školu, zajedno ste odrasli i prošli puno `prvih´ stvari, dok u srednjoj kreću sve one odraslije brige. Iako tek upoznaješ ekipu i sve je generalno novo, osjećaš da će ti ljudi vjerojatno postati tvoji frendovi do kraja života.

Bili kako bilo i osnovnjak i srednja imaju svojih dobrih, ali i loših strana. No ipak postoje neke stvari koje tvoja ekipa iz srednje nikada neće znati o tebi, jer je to znanje rezervirano samo za tvoje osnovnoškolske prijatelje.

1. Koliko si jako bila zaluđena Justinom Bieberom u 6 i 7 i velikim dijelom 8 razreda.2. Kako su izgledali svi oni rođendanski partiji na kojima ti je mama svake godine radila Barbie tortu (s pravom barbikom u sredini) i gdje ste do besvijesti igrali skrivača u kojima je sudjelovala cijela ekipa iz ulice.3. Koliko si bila zaluđena kemijskama u boji i da si bila glavna kada si za Božić u 3 razredu dobila pernicu na 3 kata.4. Kako su izgledale tvoje modne kombinacije koje ti je mama svako jutro pripremala za školu, ali ti si ipak obukla što si htjela. Izgledala si koma, ali ionako te nije bilo briga.5. Tko je tvoja prva simpa i kako je izgledao prvi kiss.6. Kako je izgledalo kada ti je došla prva menga i koliko ste ti i best sramežljivo skrivale info da nosite topić (nakon što su sisice krenule rasti).7. Tvoj kućni broj telefona i zvonjenje na portafon s upitom `Može li se Sara ići igrati van?´.8. Kako je to izgledalo kada pod odmorom na hodniku dečki krenu šlatati. Manijaci...9. Kako si izgledala prije `puberteta´.

Eh ti osnovnoškolski prijatelji...moraš ih voljeti, zar ne?


Foto: Youtube/ Giffy

S.T.R.


Ovo kuže sve `spore´ cure - jesi li i ti jedna od onih koje se spremaju sto godina?

Vježbom do super linije - sportovi koje cure obožavaju

Uključiti `last seen´ili ne? Zašto smo zbog ove opcije lošije osobe

Srednja prijatlji osnovna škola bff

Još vijesti