Slika nije pronađena

Najtoplije godišnje doba je službeno počelo – školske obaveze su već zaboravljene, kratke hlačice su u `punom pogonu` i ljetni planovi su u pripremi, a oni bi svakako trebali uključivati i našu BFF.

Budući da tijekom ljeta imamo više vremena, ne smijemo zaboraviti našu najbolju prijateljicu i fokusirati se samo na odlazak na more ili na lov na dečke. Bez obzira na to imamo li 20 ili 17 godina, BFF nam uvijek treba biti prioritet, a ovo su samo neke ideje o tome što biste ti i prijateljica trebale raditi zajedno ovo ljeto:

Kuhajte zajedno

Vjerovali ili ne kuhanje može biti vrlo zabavno i kreativno jer da nije tako ne bi bilo tisuće kuharskih emisija i realityja. Postoji hrpa različitih kuhinja i jela koja možete isprobati, a budući da ste zajedno to vrijeme će vam sigurno proći u smijehu i veselju, a usput ćete naučiti nešto novo. Premda kuhinja ljeti ne djeluje privlačno zbog sve vrućine koja se ondje nalazi – vrijedi probati.

via GIPHY


Naučite strani jezik

Ako ste obje zainteresirane za jezike, a već znate engleski, njemački ili talijanski, vrijeme je za nešto novo. Učenje stranih jezika je uvijek fora, ali i potrebno, osobito kada se radi o mladim ljudima. Uz današnje tečajeve i škole stranih jezika može se naučiti sve – od nepostojećeg klingonskog jezika pa do turskog.



Napravite vlastitu sladolednu turneju

Ljeti ne sjeda ništa bolje od sladoleda koji je ujedno fin, ali i osvježavajuć. Baš zbog toga trebale biste proučiti gdje su najbolji sladoledi u gradu pa napraviti vlastitu turneju kada je o tome riječ. Ako ništa drugo, barem ćete za sigurno znati koje slastičarnice su top, a koje totalni flop.


Idite na piknik

Ljeto je idealno godišnje doba za piknik, a nema ništa bolje od odlaska s prijateljicom na mali izlet. Piknik uvijek uključuje dekicu na kojoj ćete biti, hranu, piće i neke zabavne aktivnosti poput igranja odbojke, badmintona i sličnih stvari.


Ponašajte se kao turisti

Svi dobro znamo da samo turisti zapravo prolaze dijelovima grada u koje stanovnici uglavnom ne idu jer to ne smatraju više zabavnim i slično, a vas dvije trebate učiniti upravo suprotno – posjetiti ta mjesta. Ako primjerice ti i BFF živite u Splitu, možete otići obići grad sa skroz drukčije perspektive – od šetnje Peristilom pa do istraživanja Dioklecijanove palače.



Obojite sobu

Zajednički rad još više ujedinjuje prijatelje pa ako mislite da bi njenoj sobi ili tvojoj trebao `make over`, nema ništa bolje od bojanja sobe u novu boju. To može biti zabavno i totalno novo iskustvo nakon kojeg će vam trebati pravo osvježenje u vidu hladnog pića ili čak odmora uz seriju.



`Uradite same`

Ljeto je idealno vrijeme da s prijateljicom isprobaš sve one DIY tutorijale koje si gledala. Učiniti nešto vlastitim rukama uvijek je zadovoljstvo, a ako se ti i BFF osjećate osobito kreativno trebali biste nešto `uraditi same` - od nakita pa do preuređenja starih traperica.





Ljeto bff najbolja prijateljica

Još vijesti