Slika nije pronađena

Bilo da se radi o tome da je ona otišla na more ili ti, ili jednostavno imate radno ljeto, u vrućim ljetnim danima je teško dogovoriti se za izlazak. I nažalost, znaju proći i tjedni, a da se tvoja BFF i ti niste vidjele.

Naravno, čujete se svaki dan preko poruka, imate video pozive kada se spojite na WiFI, a ako to ne uspije, zovete se preko telefona i barem sat dnevno potrošite na druženje jedna s drugom. Ali nije to to. Nema do toga kada se vas dvije sjednete na kavu u omiljeni kafić i onda krenete pričati o svemu što vam se dogodilo.

Tko ti se javio, a tko nije, tko ti je pogledao story, a tko ga je preskočio, koga si slučajno srela u gradu, a koga namjerno stalkaš - sve su to priče koje su bolje kada se prepričaju uživo, a ne preko telefona ili poruka.

Sigurni smo da obje željno iščekujete trenutak kada ćete se napokon ponovno vidjeti, ali znaš li što sve morate napraviti čim se vidite?

Evo kako se moraš pripremiti za najbitniji 'dejt' godine!

Lista stvari o kojima želiš pričati

Realno, u ovo vrijeme koje se niste vidjele se sigurno dogodila hrpa stvari koje ste si prepričale, ali ne onako detaljno kao što biste trebale. Također, lako moguće da ćeš zaboraviti na sve stvari koje si želite prepričati zato što će vas uzbuđenje toga što ste se samo našle preplaviti.

Napiši si popis s natuknicama stvari o kojima želiš pričati s BFF. Tako ćeš biti sigurna da si joj rekla sve što želiš, a isto predloži i njoj. Jednostavnije je, a i bar ćete se dobro ismijati kada vidite liste jedna od druge...

via GIPHY


Sredi se

Kako bi se sredila da ideš na dejt s potencijalnim ili stalnim dečkom, moraš se tako srediti i za svoju BFF. Je li ona najbitnija osoba u tvojem životu ili ne? I mislili smo. Sredi se najbolje što možeš, a ne bi škodilo niti da se koordinirate. Ne morate se dogovoriti da ćete se obući identično, ali možete se dogovoriti oko toga hoćete li obući traperice ili neku haljinu.

Pripremi se za selfie

Kada se ne vidiš s BFF danima, onda svi znamo što slijedi - dobar selfie koji ćete vrlo vjerojatno obje objaviti na Instagramu, ili barem staviti na story. Koje god bile tvoje uobičajene pripreme za selfie, napravi ih prije odlaska na 'dejt'. Našminkaj se kako treba, stavi boje koje ti dobro stoje i pripremi veliki smiješak!


via GIPHY


Dogovorite se oko toga gdje idete

Svi mrzimo kada se nađemo s nekime i onda barem pola sata izgubimo na traženje mjesta gdje ćemo sjesti i što ćemo raditi. Dogovorite se unaprijed gdje ćete ići i imajte jedno rezervno mjesto. U slučaju da nema slobodnih stolova u prvom kafiću, bez problema se odlučite za drugo mjesto i problem riješen.

Također, uzmite u obzir to da mora biti mjesto na kojem ćete moći bez problema pričati i slikati se, znači nešto ipak malo privatnije od kafića na glavnom trgu...

Kako se ti pripremaš za 'dejt' s BFF?


Foto: Giphy/Unsplash

A.Š.

Pročitaj još:

BFF ili ipak ne? Evo kako prepoznati da tvoje frendice loše utječu na tebe

Ono kad tvoja BFF zna baš sve o tebi – je li to baš pametno?

BFF za poželjeti ili ipak ne? Ovo je šest znakova koji pokazuju kakva si zapravo frendica

bff Ljeto prijateljstvo

Još vijesti