Slika nije pronađena

Imaš najbolju frendicu koja ti je sve na svijetu i sve bi dala da ostanete frendice zauvijek?! Ove stvari dokazuju da će vaše prijateljstvo trajati zauvijek...

Kakav bi to život bio bez prijatelja? Oni su tu kad nam je lijepo, kad nam je teško, kad smo najsretniji i kad nam se svijet raspada... Sve u svemu, bez prijatelja ne bismo mogli postići mnogo toga što smo s njima uspjeli.

1. Ona te jedina smije vidjeti u najgorem izdanju – raščupanu, masne kose i bez šminke
Pred njom ništa ne skrivaš, takva si kakva jesi i što je najbolje od svega - njoj si svejedno najbolja. Pred svojom frendicom nemaš straha, ne brineš o tome kako izgledaš i ne osjećaš se nesigurno.

via GIPHY


2. Vaše svađe nikad ne traju dugo
Čak i kad se malo porječkate, vaša svađa ne može trajati dulje od nekoliko sati. Zašto?! Vas dvije ne možete jedna bez druge, nemate vremena na svađe i durenja.
3. Uvijek ste tu jedna za drugu
Ona će za tebe dati sve, a jednako tako si i ti spremna uvijek biti tu za nju. Ma, vi ste prave frendice koje se potpuno razumiju, prihvaćaju i daju podršku kad je god to potrebno.

via GIPHY


4. Mrzi tvog bivšeg dečka više od tebe
Tvoj bivši te povrijedio, prevario i/ili ostavio?! Sigurno ti se zbog toga jako zamjerio, ali tvoja je frendica još više ljuta na njega nego ti.

5. Uvijek je prva koju nazoveš kad ti se nešto dogodi
Dobila si lošu ocjenu, simpa te napokon pozvala na spoj ili si se upravo gadno posvađala s mamom?! Što god ti se dogodilo ona je prva koju ćeš nazvati. I ono što je najbolje - ona će se UVIJEK javiti.

via GIPHY


6. Kad ste zajedno, smijeha nikad ne nedostaje
Svaki trenutak proveden zajedno za vas je uživancija i zabava, uvijek se smijete i imate 'inside jokes' koje samo vas dvije razumijete. Predobro!


7. Potpuno si vjerujete

S njom dijeliš svoje najveće tajne i nije te uopće strah da će ih nekome otkriti. Isto tako, i ti ćeš sve njene tajne uvijek zadržati za sebe.

via GIPHY


8. Uvijek će ti reći istinu, iako je nekad ne bi željela čuti
Ona će ti uvijek reći ono što je - nikad ti neće lagati i/ili prešutjeti istinu da te ne povrijedi. Tvoja BFF zna da istina ponekad boli, ali također je svjesna da je istina za tebe najbolja. Nemoj se ljutiti na nju ako će te njezine riječi ponekad povrijediti, znaj da ona to samo radi za tvoje dobro.

via GIPHY


9. Tješi te nakon svakog prekida s dečkom
Čak i kad s bivšim prekineš već deseti put, ona će uvijek imati vremena da sjedne s tobom i sasluša zašto ste ovaj put prekinuli. Nikad nije zauzeta da stalno iznova sluša tvoje ljubavne probleme, a ti joj uzvraćaš jednakom mjerom. Svaka čast.

via GIPHY10. Vaši izlasci su uvijek urnebesno zabavni
Nijedan vaš izlazak nije dosadan - vas dvije svaki put doživite nešto presmiješno što drugi dan prepričavate svima u razredu.  Blago vama, zgleda da ste stvarno pronašle pravi recept za prijateljstvo.

via GIPHYPa ako to nije pravo prijateljstvo, što jest?! :)

Foto: Shutterstock/Giphy

D.Š.

Pročitajte još:

Kada si zadnji put razvila neku fotku? Tri razloga zašto moraš imati uokvireni selfie s BFF!

Razlika između frendica i BFF – što nju čini toliko posebnom?

Vrijeme je ključno? Ovoliko sati druženja je potrebno da s poznanikom postanemo BFF

Najbolji prijatelji među horoskopskim znakovima – je li i tvoja BFF među njima?

prijatelji bff najbolja prijateljica

Još vijesti