Slika nije pronađena
Imaš osjećaj da te ona jedina u potpunosti razumije, čak i onda kada te ne razumije. Ovo nema baš smisla, ali vjerojatno znaš na što točno mislimo. Na onaj poseban osjećaj bliskosti koji osjećaš samo kada si u njezinoj blizini i samo kada vas dvije vodite jedan od vaših 'besmislenih' razgovora.

Naravno, postoji hrpa razlika između onoga što dijeliš sa svim frendicama, a što sa svojom BFF, pa smo mi to odlučili staviti ovdje na jedno mjesto!

1. Zna sve tvoje priče i avanture

Bilo da se radi o stvarima koje su se dogodile prije par godina, ili o nečemu što ti se dogodilo u zadnjem izlasku, ona je čula tu priču. Štoviše, ponekad vam se dogodi da mislite da ste negdje čak i bile skupa, iako niste. Sve samo zato što si sve toliko prepričavate, da je teško prepoznati što ste si samo prepričale, a što ste doživjele skupa!

via GIPHY


2. Tvoje tajne su i njene tajne

Znaš ono kada ti netko kaže 'ali nemoj nikome reći, pliz', pa ti kimneš glavom i obećaš da nećeš nikome reći? Vjerojatno pet minuta nakon tog obećanja si već sve rekla svojoj BFF. Ne možeš zamisliti kako bi izgledalo kada nešto ne bi mogla reći svojoj BFF. Bilo da je nešto zanimljivo ili ne, što utječe na nju ili ne, moraš joj sve reći. i znaš da ona neće nikome drugome reći i da su s njom tvoje tajne na sigurnom! I tvoje, i od svih koji se tebi povjeravaju...

via GIPHY


3. Ne slažete se uvijek

Jedna od najvećih i najočitijih razlika između BFF i obične frendice, je ta što će ti tvoja BFF uvijek reći kada joj se ne sviđa to što si obukla, ako misli da pretjeruješ oko nečega ili ako si skroz poludjela. Nju nije strah suočiti se s tobom, jer zna da ništa ne može poljuljati vaše prijateljstvo, a pogotovo ne neka glupost. Za razliku od obične frendice, koja će uvijek biti na tvojoj strani, čak i kada si u potpunosti u krivu!

via GIPHY


4. Ne morate se vidjeti svaki dan

Koliko god biste se vi željele vidjeti svaki dan (a u većini slučajeva tako i je), može se dogoditi i da se ne vidite danima, čak tjednima! Ali to nema apsolutno nikakve veze, vi ste si i dalje BFF, i uvijek ćete biti. Ne morate svaki trenutak provoditi skupa, kako biste si i dalje bile najbolje. Dovoljno je to što kada se napokon i vidite, sve bude kao i inače. Nema čudnih perioda kada imate neugodnu tišinu, ne skrivate ništa jedna od druge. Sve je i više nego u redu!

via GIPHY


5. Gubitak nje bi ti teže pao nego prekid s dečkom

Znaš ono kada cure prekinu s dečkom, pa plaču danima, ne izlaze iz kuće, jedu samo čokoladu i padnu u depresiju? E, pa ti bi se tako osjećala da se vas dvije posvađate. Ne možeš zamisliti da će jednog dana biti situacija da si vas dvije nećete biti ovako bliske kao što ste sada. S kime ćeš dijeliti sve svoje tajne, kome ćeš se jadati jer ti se nije javio, s kime ćeš se stresirati oko upisa na faks?! Preko dečka lako prijeđeš, ali što bez BFF... Ne želiš niti razmišljati o tome, već ti sada polako dolaze suze!

via GIPHY


Što čini tvoju BFF drugačijom od tvojih ostalih frendica?

Foto: Giphy/Shutterstock

A.Š.

Pročitaj još:

Je li se ovo dogodilo i tebi? Što napraviti kad ti najbolja frendica postane najbolja neprijateljica?

Deset znakova koji pokazuju da ste ti i frendica kao prst i nokat – prepoznajete li se u opisu

Vrijeme je ključno? Ovoliko sati druženja je potrebno da s poznanikom postanemo BFF

bff najbolja prijateljica frendica

Još vijesti