Slika nije pronađena
Znate se sto godina i još uvijek ste kao prst i nokat. Poznaje te bolje od tvojih staraca i može se reći kako ste zajedno prošle gotovo sve - od prvih poljubaca do nekih težih stvari. Ona je tvoja best frendica i pred njom nemaš tajni. No, je li tako bilo od početka? Naravno da ne.

Vaše prijateljstvo je prošlo kroz sito i rešeto, a ovo su neke od faza kroz koje ste (sigurno) zajedno prošle.


1. `Činiš mi se cool, možda bi se mogle družiti´ faza
Upoznale ste se i skužile fore jedna druge na prvu. Razmijenile ste brojeve kako biste se mogle dogovoriti kako ćete sutra do škole.
2. Faza komplimenata
`Prekrasna si, ljubim, najljepša´, samo su neki od komentara koje si ostavljate ispod slike na Faceu jer to stvarno i mislite.
3. Stalno se dopisujete i svaki ste vikend skupa – faza nerazdvojivosti
Ova osoba je bff materijal i ti to znaš! Nema veće radosti nego kad se dogovorite za nek izlazak ili druženje. Ona je tvoj prioritet.4. `Znaš sve o meni - znam sve o tebi´ faza
Nema toga što si ne govorite. I to je u redu.5. Faza ljubomore
Do nje najčešće dolazi kada se u vaš odnos upetlja netko treći. Jedna od vas postaje ljubomorna, a samim time dolazi do svađa i (kratkog) `prekida´.
6. `Ti si moja osoba´ faza
Fale ti njezine glupe fore i život bez nje je užasno dosadan. Ponovno dolazi do `reuniona´, a budući da ste prošle zajedno i dobro i loše - shvaćate da nema toga što vas može razdvojiti.

Foto: Shutterstock/ Giffy

S.T.R.

Veza tvoja brata i BFF- recept za katastrofu ili?

Pet rečenica koje nikada ne bi trebala reći svojoj BFF

Kakve cure dečki žele za prijateljice?

bff faze prijateljstva

Još vijesti