Slika nije pronađena

Stvar s imenima je da ćeš najvjerojatnije morati svoje ime dijeliti još s nekime. Što je ime popularnije i češće, dijelit ćeš ga s više osoba.

Utoliko je dragocjeno kad u moru osoba koje se zovu jednako kao ti pronađeš – pravu frendicu. Vrijedi i obratno – kad poznaješ još samo jednu osobu koja ima isto i neobično ime kao ti, a ta ti osoba postane 'besti'.

Ponekad je dovoljno da osoba ima jednako ime da prepoznaš neku sličnost karaktera ili interesa, a ponekad se s frendicom udružiš u naporu da podigneš standard za sve one druge koje nose to isto ime, ali nikako tako dobro kao vas dvije. Bilo kako bilo, ako imaš frendicu koja se zove isto kao i to, onda znaš koliko je to posebna veza.

Evo nekoliko situacija u kojima ćete se možda prepoznati...

* Kad ste se prvi put upoznale, odmah ste znale da će to biti jedno posebno prijateljstvo.data-reactid=.0.0


* Dijelite posebnu mentalnu vezu koju nitko drugi ne razumije.

data-reactid=.1.0

* Kad se predstavljate u novom društvu, činite to u jedan glas. Hehe, uvijek postoji netko tko se zbuni.
data-reactid=.2.0
* Svi vaši prijatelji vide vas kao par, duo, tandem – nešto nedostaje ako jedne nema.

src=http://cdn.ymaservices.com/editorial_service/media/images/000/093/536/compressed/94d377bdb733a4cec2f138b717e5bcec.jpg?1427906899* Iz nekog razloga, puno vas ljudi doživljava kao blizanke. Iako hej, pa koja bi mama svoje dvije kćeri blizanke nazvala istim imenom?* Iako vam se imena možda pišu različito (tvoje Anamarija, a njeno Ana-Marija), profačima to uopćenije bitno (a najčešće ni drugim ljudima koji vam pišu pisma, čestitke, poruke..)src=http://cdn.ymaservices.com/editorial_service/media/images/000/093/529/compressed/samename6.jpg?1427906371


* Uvijek vas tegaju u pogrešnim fotkama.

data-reactid=.3.0* U posebnim okolnostima možete se zezati na Facebooku i zbunjivati druge ljude.* Može biti zbunjujuće kad netko pokušava pozvati jednu od vas ili viče na jednu od vas dvije.data-reactid=.4.0* A tek kaos koji se dogodi ako u mobiće upišu vaše brojeve samo pod imenom, bez prezimena!src=http://cdn.ymaservices.com/editorial_service/media/images/000/093/532/compressed/samename9.jpg?1427906417


* Unatoč tim povremenim zabunama i kaosu, imati prijateljicu s istim imenom je jedinstveno životno iskustvo.

* BONUS: uvijek ju možeš optužiti za neki zločin...buahahaha...

L.B./izvor

foto: Shutterstock, Studentbeans

Pročitajte još...

...'Kao jaje jajetu': stvari koje će razumjeti samo blizanci...

...4 nepisana pravila koja funkcioniraju između najboljih frendica!...

...Definicija pravog prijateljstva – vašim riječima!...

...Nepisana pravila prijateljstva – što za vas znači biti pravi prijatelj?...

prijateljstvo isto ime posebna veza

Još vijesti