Slika nije pronađena

Maturanti su već svoje isplakali i imali oproštajku i Norijadu, a ostale tek čeka zadnji dan škole. Kraj nastave opako se bliži i uz sve silne testove, ispitivanja i zaključivanje ocjena za mnoge to označava kraj jednog velikog životnog razdoblja.

 

Mnoga društva će se raspasti zbog odlaska u druge škole i razrede i ovo su problemi koje kuže svi oni koji ne žele napustiti ekipu

1. Što ako u novom razredu neću imati ekipu? Prvi dan će ti možda biti koma, drugi dan ćeš se osjećati glupo, treći dan će ti se svi činiti čudnima, ali vjeruj nam, četvrtog dana ćeš sigurno već imati barem jednu osobu s kojom bi otišla na cugu nakon škole.

2. Što ako moja bff nađe novu frendicu? Pravi prijatelji ostaju zauvijek. I u tvoj i u njezin život ući će nove osobe, ali vaše prijateljstvo ne mora oslabjeti samo zato što ćete ići u drugi razred ili školu.


3. Što ako više nikad ne vidim simpu iz razreda? Ako ti se trenutno sviđa dečko iz razreda i bojiš se da se nećete viđati kad na jesen krenete u drugi razred ili školu ovo ti je prava prilika. Kraj godine uvijek je pravo doba za ulet jer čak i ako ne ispadne dobro imaš ljeto da se oporaviš.


4. Što ako će u novom razredu/školi misliti da sam čudna?
Prije dolaska na novo mjesto svakako uredi svoje društvene mreže. Obriši neke stare fotke koje ti nisu drage, uredi osobne podatke, makni sve glupave statuse. Naravno da ćete jedni drugima odmah pogledati Facebook pa je bolje da tamo imaš sređen profil.5. Što ako više nikad ne nađem prijatelje kao što su ovi sada?
Ako ste odlična ekipa to se neće promijeniti. Možda nećete svaki dan biti skupa, ali kad se nađete bit će vam predobro. A i svaka promjena je dobra i razmišljaj tako da možeš upoznati samo još hrpu novih ljudi, a stari će uvijek biti tu uz tebe.


6. Što ako većina ekipe upiše isti razred, a samo ti drugi?
To ne mora biti čak tako loše. Moguće je da će se oni nastaviti družiti i neće upoznati nove ljude, a ti ćeš biti 'prisiljena' upravo na to. Možda baš upoznaš neke genijalne ljude i promijeniš okolinu – to možda može biti najbolja stvar koja ti se dogodila. A uvijek ćeš imati i 'staru' ekipu.Foto: Instagram

I.I.

Pročitajte još:

Najgora situacija u školi – što napraviti kad te netko trača?

Što staviti u opis za Facebook ili Instagram? Najbolji citati za opis fotke sa bff

Imaš bff, ali imaš i ostale – 7 tipova frendica koje svi imaju

Škola prijatelji ekipa Kraj škole

Još vijesti