Slika nije pronađena

Možda je ljeto mnogima najdraže godišnje doba, no istina je da i ljeto ima svoje mane. Možda te mane nisu toliko loše, ili ih mi samo zanemarujemo zato što je ljeto ipak ljeto, ali to ne znači da one nisu tu!

Sigurno te već sada polako pere tuga za ljetom i svime što ljeto donosi, a njegov kraj odnosi, no sjeti se samo da nisu sve ljetne stvari najbolje na svijetu. Ako ti ne pada odmah na pamet barem tisuću stvari koje ne podnosiš, ne brini.

Podsjetit ćemo te mi!

Kukci

Od toga da su ose i pčele na svim stranama te da svako ljeto ubode barem jedna, pa do toga da ti cvrčci ne daju spavati koliko su glasni, počasno mjesto u cijeloj priči ipak imaju komarci. Te male 'beštije' koje nam doslovno sišu krv, na nekima se toliko iživljavaju da ljudi izgledaju kao da su izašli iz rata. Na svu sreću, komarci su tu samo u ovim ljetnim mjesecima. Uskoro možemo reći 'la pa pa' njihovom zujanju i neugodnim ubodima!


via GIPHY


Nesnosne vrućine

Zadnjih par godina, ljeta postaju sve toplija i toplija. Živa se rijetko koji dan ne penje iznad 35 stupnjeva, a čak se i more toliko ugrijalo da se više uopće ne isplati reći kako se idemo na more rashladiti. Jednako je toplo koliko i kada si vani. Nažalost, ako nemaš klimu, teško da uspijevaš preživjeti ove temperature. A ako ju i imaš, kako preživjeti bez toga da se razboliš, kada imaš tako veliku razliku u temperaturi?

O neprospavanim noćima zbog vrućine nećemo ni početi....

Zbogom 'beach body-u'

Treba voditi brigu o svojem tijelu tijekom cijele godine, no istina je da smo preko ljeta svi nesigurniji nego inače, pa samim time i više pazimo. Više vježbamo i manje jedemo, što rezultira s time da bolje i izgledamo. I koliko god nam to bilo drago, ipak svi jedva čekamo neko hladnije vrijeme kad ćemo napokon moći sakriti naše nedostatke pod slojevima odjeće.

O da, jedva čekamo pizza dan!


via GIPHY


Odvojenost od prijatelja

Koliko god ljeto bilo super, ustvari nam najteže pada to što ne možemo biti sa svojom ekipom. Svatko ode na svoju stranu i vrlo često završi tako da smo osuđeni na druženje samo preko dopisivanje i priče na telefonu. Na početku bude okej, no nakon tri mjeseca, istina je da se samo želimo vidjeti sa svojom ekipom i sve ih dobro izgrliti i izljubiti!

Što tebi najteže pada kod ljeta?


Foto: Giphy/Unsplash

A.Š.

Pročitaj još:

Ljeto sa starcima - bye bye! Zbog ovoga bi odsad na more uvijek morala ići samo s frendicom

Netipična tinejdžerica jedva čeka da ljeti muze krave i vozi traktor – 'Volim taj mir, u gradu mi je previše bučno'

KVIZ: Koja ljetna aktivnost najviše odgovara tvojoj osobnosti?

Ljeto praznici Škola ekipa prijatelji

Još vijesti