Slika nije pronađena

Kim, Kourtney, Khloe, Kendall i Kylie najpoznatije su sestre na svijetu, a ako ste pogledali čak i jednu epizodu njihovog reality showa jasno vam je da je u ovoj obitelji najvažnija upravo – obitelj.

Nemoguće je zamisliti svijet bez Kardashiana i njihovih svakodnevnih drama. Pa koliko se god pisalo o prekidima s dečkima i ostalim dramama koje ispunjavaju njihov svijet, jedna je stvar tu od početka kada su Kardashiani došli na male ekrane do današnjih dana – dok su prijateljstva i veze prolazna stvar, obitelj je uvijek tu,  a ove sestre znaju kako biti dobra sestra. To su i potvrdile u brojnim situacijama. Ovo je 5 najbitnijih lekcija o odnosima prema sestrama/braći koje možeš naučiti od Kardashian-Jenner obitelji. Vrijeme je da ih počneš primjenjivati i u odnosima sa svojim sestrama – jer što god mislili o ovoj obitelji, uvijek su tu jedni za druge.

1. Trebaš biti tu za svoju sestru bez obzira na sve

via GIPHY


Čini se malo prelogičnim da je bitno uvijek biti tu za svoje sestre i braću, da im trebaš biti podrška i voljeti ih, to svi znaju i bez Kardashiana, ali ono što su oni dodali ovoj lekciji je da UVIJEK trebaš biti tu za svoju sestru. Bez obzira što se događa i koliko su dramatične ili komplicirane situacije, strana čiju trebaš zauzeti je ona na kojoj je tvoja sestra. Mama Kris Jenner i neka od sestara uvijek su primjerice u prvim redovima na Kendallinim modnim revijama i sretno joj mašu. Biti podrška sestri u stvarima kojima se bavi je bitna stvar, upravo joj ti trebaš biti najveća navijačica.


Jedna od stvari zbog kojih su Kardashiani zanimljivi je to što iako su svi ista obitelj, toliko su različite kada je u pitanju karakter. Svaka ima svoje osobnost, svoje hobije i interese, bave se različitim poslovima, imaju drugačiji modni ukus... Svaka od njih je toliko različita, ali su i dalje jako bliske. Naravno da i ti i tvoja sestra niste u potpunosti iste, nekada su čak razlike i jako velike, ali to ne bi trebala biti prepreka za vaš odnos. Bliskost je moguće ostvariti čak iako je između vas veća razlika u godinama i na prvi pogled ti se čini da nemate baš ništa zajedničko. Sestra će uvijek biti tu da ti da savjet, posudi odjeću, da ide s tobom u kino kada nijedna frendica nema vremena...

2. Čak iako ste karakterom različite možete i dalje biti super bliske

via GIPHY


3. Kada jedna drugog dajete savjete, budite iskrene i recite sve što mislite bez suzdržavanja

via GIPHY


Okolišanje je bespotreban gubitak energije i gubitak vremena, pogotovo kada je u pitanju davanje savjeta sestri. Koliko god istina nekada bila bolna i gruba, između tebe i sestre je poseban odnos koji može pretrpjeti sve. Iako možda tvojoj sestri nekada neće biti drago čuti nešto i bit će tužna i povrijeđena, znat će da joj želiš samo dobro i da si u pravu, baš zato što ste sestre. I sestre Kardashian jedna drugoj uvijek daju savjete i podsjećaju jedna drugu na važnost malih stvari u životu, ali isto tako i jedna drugu sramote kada je to potrebno – jer nekada jednostavno je. Tako je to kada imaš sestru.

4. U redu je nekada biti ljuta i/ili bijesna jedna na drugu

via GIPHY


Kada ste ti i tvoja sestra bliske, živite zajedno i provodite više vremena zajedno, sasvim je prirodno i da se nekada porječkate. Naljutiti se jedna na drugu i ne razgovarati neko vrijeme nije ništa neobično. Sestre ste i nekada to znači da ćete jedna drugoj reći i stvari kao što su 'Glupa si', 'Hoćeš više prestati', 'Najgora si sestra na svijetu'... ali naravno da to ne mislite stvarno i da to i jedna i druga znate.

5. Kada ste zajedno, uvijek budi svoja

via GIPHY


Tvoja sestra izvlači najbolje iz tebe. Kada si s njom ne trebaš glumiti niti se predstavljati drugačije. Sestra te nikada neće osuđivati zato što si ti ti niti te ismijavati ako nešto glupavo napraviš. Ona zna koliko si ti kao osoba odlična i na to će te uvijek podsjećati ponovno i ponovno. Ako Karadashian sestre nešto znaju, onda je to kako biti jedna uz drugu i podsjećati se međusobno koliko su jedna drugoj važne u životu. Braća i sestre su ljudi s kojima ćeš si biti najbliža, zato nauči i nešto dobro i korisno od Kardashiana i upotrijebi u svakodnevnom životu.

Foto: Instagram/ Giphy

M.T.

[OMG] Kim Kardashian selfijem otkriva kako zapravo izgleda koža njezinog lica

KVIZ: Koliko dobro poznaješ klan Kardashian-Jenner?

WTF Utvrdilo istraživanje – ako mrzite Kardashiane, mrzite i sebe?!

Pogledajte još:

lekcija dobra sestra sestra kardashian jenner kardashian obitelj

Još vijesti