Slika nije pronađena

Kada god upoznamo nekog slatkog dečka, svi se pitamo što je prvo primjetio na nama. Je li to plitko? Pa vjerojatno pomalo je, ali to ne znači da zato to ljudi ne rade.

>> Ovaj je jednostavan i originalan trik najlakši način kako dobiti pusu od nepoznate cure

>> Kada se dečki počnu izmotavati – cure, na ovo ne nasjedajte!

Sve nas zanima gdje točno ide pogled naše simpatije u trenutku kada nas ugleda. Jesu li to zubi, noge, kosa ili usne? Odgovor je – sve navedeno, ali drugačijim redosljedom.

Na internetu se može pronaći hrpa tekstova na ovu temu, a mi smo, nakon što smo ih pročešljali, napravili kratku top listu stvari koje dečki najprije primjećuju na djevojkama. Nema na čemu!

1. Oči

Iako ste vjerojatno mislile da dečki primjećuju grudi ili guzu, prevarili ste se. Studije su pokazale da je prvo u što se zagledaju - ogledalo duše iliti oči.


2. Osmijeh

Druga stvar koju dečki primjećuju je osmIjeh. S obzirom da je to, pored očiju, uglavnom najizražajnija stvar na licu, ovaj poredak i ne čudi mnogo. Zato osmijeh na lice!

3. Grudi

I evo ih, došle su na red. Možda možemo biti zadovoljne što su tek na trećem mjestu? Kako god; očito da pogled pada – s očiju i osmIjeha došli smo do cica. Pa ako imate što za pokazati, samo hrabro.

4. Kosa

Iznenađujuće, ali dečki primjećuju kosu. Jedan od njih je izjavio da je 'zdrava, gusta i čista kosa jako seksi'. Tko bi očekivao to od roda koji inače ne primjećuje kada se njihove bolje polovice ofarbaju iz plave u crnu boju?

5. Težina

Na petom mjestu našla se težina. Iako zvuči plitko, ne mora biti tako. Oni ne kažu da osuđuju višak ili manjak kila; samo konstatiraju da je prisutan.


6. Noge

Iako neki dečki stalno pričaju o njima, izgleda da se noge nalaze tek na šestom mjestu. Ako uzmemo u obzir da se nalaze daleko od očiju i grudi, možda to i nije tako neobično.

>> Tri najsramotnije karakteristike vašeg horoskopskog znaka

7. Stil

Očito smisao za modu nije rezerviran samo za homoseksualne dečke; i hetero muškarci primjećuju kakav stil fura cura. Ne promatraju imaš li na sebi skupe marke nego općenito pokušavaju procijeniti nešto o tebi na temelju tvoje pojave.


8. Guza

Činjenicu da se guza nalazi ovako nisko na listi pripisujemo tome da mu je često nezgodno 'zaviriti' iza. Osim ako ti ne prilazi sa stražnje strane – u tom slučaju je njegov pogled sigurno na tvojoj stražnjici.


9. Visina

Neki vole visoke, neki niske tako da vas ovo ne mora zabrinjavati. Nakon što pročekiraju vaš osmijeh, oči, cice, guzu, noge i debljinu, samo će konstatirati koliko ste visoki.


10. Koža

Budući pilji u vaše lice, logično je da mu neće promaknuti kakvu kožu imate.

Provjeri još...

7 pravila za dobar spoj

Po ovome ćete prepoznati samouvjerenu curu!

Budite najbolja cura koju je ikada imao!

FOTO: Guze, cice i minice - provjerite samo najbolje iz domaćih klubova!

Dečki cure spoj

Još vijesti