Slika nije pronađena

Pasivna agresivnost je ono s čim se često susrećemo. Na taj način nekome dajemo do znanja da se ljutimo na njega, iako mu govorimo suprotno.

Kada netko kaže da se ne ljuti, a uporno nas ignorira ili podbada, tada znamo da ono što osjeća i govori nije isto. Ovakvo ponašanje javlja se jednako i kod dečki kod cura.

Ne možeš mu čitati misli, ali možeš pročitati znakove ljutnje. Ovo su znakovi koji pokazuju da je tvoj dečko ljut zbog nečega, iako kaže da nije:

Kada ga pitaš što mu je, on odgovori `Ne želim razgovarati o tome!`

Kada osjetiš da nešto nije u redu i da se tvoj dečko ljuti na tebe, normalno je pitati što se događa. Na njemu je hoće li odgovoriti iskreno na postavljeno pitanje, a ako kaže da o tome ne želi razgovarati- moguće je da si razlog ljutnje ti. U tom trenutku zacijelo želiš odmah znati što ga muči, što si učinila i slične stvari, ali budi strpljiva i znaj da nekim ljudima treba duže da procesiraju ljutnju i da malo ohlade. Nakon toga će razgovarati s tobom.


Odgovara ti samo jednom riječju

U slučaju da ti dečko inače odgovara punim rečenicama ili se uvijek raspiše u porukama, a sada ti odgovara jednom riječu tipa `Ok` ili `Da-ne` to znači da se ljuti. Obrati pažnju na to kako s tobom razgovara uživo, kako ti piše te kako priča preko mobitela. Ako je ljut, uvijek će biti kratak i distanciran.




Provodit će vrijeme s tobom i ignorirati te

Neke cure kažu da su ih njihovi dečki znali  pozvati k sebi, a kada bi one došle krenula je tortura ignoriranja. To očito pokazuje ljutnju iako dečko kaže da nije ljut. Ovakve situacije se najčešće događaju kada dečko misli da je prešao preko ljutnje, a zapravo nije.

Radi namjerno ono što te nervira

Možda si predosjetila da se tvoj dečko ljuti na tebe iako kaže da nije tako. Nakon toga si ga uhvatila da radi nešto što ti ne možeš podnijeti i što te nervira? Primjerice, opet flerta s bivšom iako zna da te to jako smeta ili ne diže pogled s mobitela dok je s tobom. O da, on je itekako ljut.  Ove stvari radi jer se želi osvetiti na neki način ili početi svađu.


Govor tijela mu je `isključen`

Govor tijela otkriva prave osjećaje osobe. Ako se tvoj dečko inače voli maziti i često te poljubi, a sada te jedva gleda u oči- to znači da je ljut.

Izvor: gurl.com

Foto: shutterstock.com

I.P.

Pročitajte još:

Samo za parove: narukvica pomoću koje osjetiš otkucaje dečkovog srca kada nije pored tebe

Zašto je super dejtati s visokim dečkom

Samo izaberi: dečki koji su stvoreni za tvoj tip osobnosti

dečko znakovi da je dečko ljut ljut ljutnja znakovi

Još vijesti