Slika nije pronađena

Kada ne 'kliknete' na prvu i kemija se ne pojavi, važno je da znaš ljubazno završiti spoj prije nego se dodatno zakopaš. Svladati umjetnost bijega s lošeg spoja nije jednostavno, ali je nužno. Treba se znati elegantno izvući nakon jednog pića ako shvatiš da od daljnjeg upoznavanja nema koristi.

Prvi spoj se treba planirati prije nego odeš na njega i zato moraš otići pripremljena. Uvijek kod sebe imaj 50 kuna. Zašto baš 50, pitaš se? Zato što je to dovoljno za jednu turu pića, ako spoj budeš htjela ranije završiti, plaćanje računa će ti u tome pomoći. Jedno piće svakako moraš popiti, jer je nepristojno pobjeći sa spoja bez minimalno jedne cuge.

Obavi to u 'frend zoni'. Nemoj flertati. Vodi prijateljski razgovor o školi, hobijima, braći, sestrama... Kratko upoznavanje uvijek možeš prekinuti s nekom od malih laži:

- 'Imam posla kod kuće koji mora hitno obaviti.'

- 'Ipak je sutra radi dan, jedno piće će biti dovoljno.'

- 'Čeka me frendica da joj pomognem oko...'

Kada piće završi, pazi da odeš kući sama bez njegove pratnje. Ako bude išao s tobom, velike su šanse kako će te pokušati poljubiti, a to pod svaku cijenu želiš izbjeći. Uvijek si iza ugla možeš nazvati taksi i 'spasiti' se.

Foto: Shutterstock
A.Đ.

Provjeri još...

Zlatna pravila koja ne smiješ prekršiti ako te odbije dečko koji ti se sviđa

Dečki u vezama – činjenice za koje do sada vjerojatno niste znale

HELP Što učiniti kad tvoj dečko flerta s curom iz razreda ili škole?

ljubav otkazivanje spoj dejt