Slika nije pronađena

Neke stvari koje se dogode na dejtu možeš ispraviti kroz minute ili sate koji dolaze, ali postoji jedna minuta koja je jako važna i kod koje nema povratka. Evo kada se ona na dejtu događa.

Kako bi druženje ili dejt bili što uspješniji, bitno je ne zeznuti 60 sekundi. Ta jedna minuta je posebno bitna jer s njom nema povratka i ispravka. Bilo da ideš na prvi dejt s nekim ili na dejt/druženje s dečkom, prvih 60 sekundi kada se vidite je najbitnije, piše Your Tango. Što i ima smisla, jer prvi je dojam uvijek onaj koji će imati najviše utjecaja na nas. Čak i kada idete na 100. dejt, i dalje će ta prva minuta vašeg susreta biti najbitnija. Ako dođeš sva ljuta i niti ne zagrliš dečka, dakako da će to utjecati na cijelu večer. Zato se uvijek preporučuje da se oko pozdrava potrudimo. Nabaci osmjeh, zagrljaj, pokaži da ti je drago da se vidite – i dečko će već biti očaran.

Skroz će drugačiji dojam ostaviti ako dođeš do njega i pričaš na mobitel ili dođeš sva namrštena jer te netko drugi naživcirao i sada se iživljavaš na njemu. Sigurno si sretna jer ste se vidjeli i to nije loše ni pokazati. Sigurno i tebi padne raspoloženje kada se ideš naći s nekime, a ta osoba dođe bez volje i entuzijazma. Onda je bolje i otkazati dogovor. Početak dejta će odrediti kako će večer dalje izgledati! Sve ćeš drugo lako popraviti kasnije, ako se dogodi nešto loše, ali prvi dojam više nećeš moći promijeniti.

Pogledajte još:

Jesi li beznadno romantična? To nije dobro za tvoj ljubavni život zbog ovih 7 razloga

Nije bitno koliko si zgodna – ako imaš ovih 15 ružnih navika, odbit ćeš svakog dečka

Nerealna očekivanja koja cure imaju u vezi – ovih 7 će ti samo ubiti vezu

veza viđanje ljubav najvažniji trenutak spoj dejt

Još vijesti