Slika nije pronađena

I nisi jedina. Ali s obzirom na to da to ne možemo napraviti, samo tako ući u nečiju glavu, ostaje nam što bolje čitati znakove koje nam daje. I kroz način na koji te ljubi možeš saznati nešto više.

Kada su u pitanju ljubav i osjećaji, stvari koje netko radi mogu reći puno više od riječi. Nekada je teško riječima se izraziti ili točno opisati, ali način na koji netko nešto radi će biti ono što će odati pravo mišljenje i osjećaje. Ima ljudi kojima nije problem sjediti i pričati o svojim osjećajima, ali ima i onih koji nisu toliko od riječi. Zbog toga možeš pomisliti da mu nije dovoljno stalo do tebe ili da nema nikakvih osjećaja prema tebi, ali to uopće ne mora biti istina. Način ili načini na koje te netko ljubi mogu reći puno o tome kako se osjeća pored tebe i kakve ima osjećaje prema tebi. Po tome postoji 10 vrsti poljubaca, potraži one kako te ljubi i saznaj što mu je u srcu.

1.Poljubac na usne
Što znači: stalo mu je do tebe.

Slatki i kratki poljubac na usne, bez jezika i ikakvih drugih ludosti, je način na koji netko kome si draga te može pozdraviti kada se nađete ili rastajete. Na neki način ovakvim poljupcem pokazuje da si postala dio njegove rutine i njegova života.

2.Pusa u glavu
Što znači: želi se brinuti za tebe.

Kada ti dečko da pusu na vrh glave to je znak da mu je stalo do tebe na način da se želi pobrinuti za tebe i da znaš da je on tu ako ti nešto treba. Ovo je jedan od onih slatkih pusica zbog kojih ćeš se nasmijati i osjećati dobro. I to očigledno nije bez razloga.

3.Poljubac u ruku
Što znači: zavodi te.

Ako ti dečko poljubi ruku kao da ste u nekom prošlom vremenu, možeš biti sigurna u nekoliko stvari. Jedna od njih je da je samopouzdan i da voli velike geste. Bitnije mu je da napravi dobru predstavu i da i tebe zabavi nego da pokaže osjećaje. To ne znači da nema nikakve osjećaje prema tebi, ali nije mu na tome fokus.

4.Poljubac u zglob
Što znači: na pameti mu je seks.

Poljubac u zglob se povezuje sa zavođenjem. Kada ti krene ljubiti ovaj dio tijela možeš znati da bi vjerojatno najradije strgao svu odjeću s tebe. Pokazuje da ti da zna što želi i da se ne boji to pokazati i krenuti u tom smjeru.

5.Poljubac u vrat
Što znači: ima jake romantične osjećaje prema tebi.

Poljupcem u vrat ti zapravo poručuje da te želi i da te želi odmah sada, iako to možda ne želi ili ne zna riječima izraziti. Poljupci u vratu su negdje na pola puta između romantike i želje da postane vruće među vama.

6.Poljupci s jezikom
Što znači: totalno je lud za tobom.

Kada se poljubite s jezikom, pogotovo kada za vrijeme takvog poljupca primi rukama tvoje lice, to je znak da je totalno lud za tobom i da ga imaš u svakom pogledu.

7.Pusa u obraz
Što znači: nije toliko zagrijan za tebe.

Pusa u obraz je totalna suprotnost ranije spomenutom poljupcu s jezikom. Kada je sve o čemu ti razmišljaš on i kako bi bilo za stvarno ga poljubiti, a dobiješ pusu u obraz – baš svaki put, možeš pretpostaviti da ništa od vas u romantičnom smislu. Draga si mu i stalo mu je, ali ipak mu se ne sviđaš toliko da želi nešto više.

8.Pusa kraj oka
Što znači: cijeni te.

Kada ti da pusu kraj oka, to se može činiti čudnjikavo jer ovo nije najčešće mjesto gdje te netko ljubi ili gdje želiš da te netko poljubi. Ali ovakva pusa nije ni malo loša. Ona se gleda kao gesta kojom ti pokazuje da te cijeni i da mu je stalo do tebe.

9.Pusa u čelo
Što znači: sviđaš mu se više od samo fizičkog izgleda.

Poljubac u čelo se može činiti kao loša stvar, kao da ti je netko iz obitelji dao pusu, a ne dečko kojem se želiš svidjeti na romantičan način. Ovaj je poljubac zapravo znak da mu se sviđaš puno više nego što to misliš. Nije da ga samo privlačiš fizički, nego mu se stvarno sviđaš kao osoba.

10.Pusa u trbuh
Što znači: ugodno mu je s tobom.

Ako te dečko poljubi u trbuh to pokazuje da mu je full ugodno s tobom i da je siguran i da ti osjećaš isto prema njemu. Većina cura nije zadovoljna s tim kako im izgleda ovaj dio tijela pa kada te dečko ovdje poljubi, pokazuje da je on sretan s tim kako izgledaš i da želi da se osjećaš još ugodnije jer se i on tako osjeća dok je s tobom.

Foto: Giphy/ Shutterstock.com - wavebreakmedia

M.T.

Pogledajte još:

Ovo ne možeš promijeniti kada jednom to napraviš: Kako znati kada je vrijeme za prvi seks i jesi li spremna?

Sviđa ti se netko, a ne znaš kako im to priznati? Prati ove korake i nema straha da će biti neugodno

Neka ti prvi poljubac bude za pamćenje – ovo je 8 provjerenih savjeta koji će ga učiniti još boljim

poljubac značenje poljupca ljubav vrste poljupca dečko osjećaji

Još vijesti