Slika nije pronađena

Teško je povjerovati da u svijetu poznatih i slavnih, koji se najčešće povezuje s drogama, partijanjem, alkoholom i ne baš moralnim ponašanjem ima i onih koji su odlučili ići drugačijim putem. Pročitajte koji su to poznati čekali do svojih dvadesetih da bi se upustili u priču zvanu – prvi seks.

1. Chris Martin (Coldplay)

Pjevač ove grupe za časopis Rolling Stone izjavio je da je bio djevac do 22. godine: “Zbog nekih religijskih uvjerenja i s**nja kao što su ta. Ali i samopouzdanje – nije mi bilo lako s curama.”

2. Jessica Simpson

Od dobrice se pretvorila u zloćku tek sa 22 godine. U svom reality showu Newlyweds: Nick and Jessica, pjevačica je odbila modnog diva i rekla: “Od svih stvari vezanih uz mene, najviše se ponosim odlukom da ostanem djevica do prve bračne noći.”


3. Kevin Jonas

I ovaj je pjevač čekao do prve bračne noći da izgubi djevičanstvo. Čekao je do 22. godine. Kasnije je izjavio za britansko izdanje časopisa Bliss: “Seks nije bio vrijedan čekanja. Nakon što smo sve obavili, bio sam otprilike, zar je to to?” S Danielle Deleasom vjenčao se 2009. godine.

4. Adriana Lima (super-model)

I iako je gradila karijeru u modnoj kući specijaliziranoj za žensko donje rubje Victoria’s Secret reklamirajući njihove proizvode na svome predivnom tijelu, za časopis GQ izjavila je da je: “seks za brak.” Za svog se supruga, NBA košarkaša Marka Jarića, udala na valentinovo 2009. godine što znači da je za svoj prvi put čekala 27 godina.


5. Beyonce

Na dodjeli MTV Europe Music Awards 2008. godine, Beyonce je izjavila: “Doživjela sam jednu romansu kad sam imala 13, trajala je do 17. godine, ali nismo…znate…Od tada sam imala samo jednog dečka u svom životu – Jaya.” Stoga, ako logički zaključujemo, to bi značilo da joj je Jay bio prvi. Počeli su hodati 2002., što daje zaključiti da je Beyonce čekala do 21. godine!


6. Will Ferrell (komičar, glumac)

Ovaj se poznati komičar povjerio časopisu Rolling Stone (putem Us Weeklyja), i otkrio da je tek sa 21. godinu doživio svoj “prvi put”: “Vjerovao sam da se to tako mora dogoditi”, rekao je o svom iskustvu.


7. Brooke Shields

Prisjećajući se, Brooke Shields je poželjela da nije tako dugo čekala. Djevičanstvo je izgubila u 22. godini. Kad su je za časopis Health upitali koja joj je odluka vezana uz zdravlje, a zbog koje je požalila, odgovorila je: “To što nisam naučila voljeti svoj izgled ranije. Mislim da bih onda i ranije prakticirala seks! Mislim da bih onda ranije izgubila djevičanstvo. Bila sam izložena mišljenju javnosti i svom tom pritisku i žao mi je što nisam jednostavno prešla preko svega toga na samom početku kad je sve bilo ok. Mislim da bih bila puno više u doticaju sa samom sobom. Mislim da ne bih imala problema s težinom – zbog toga sam ovih “utješnih” 20 kilograma viška imala tokom faksa. Sve je to povezano.”


L.B.
Foto: Twitter, Getty

seks Prvi seks prvi put zvijezde

Još vijesti