Slika nije pronađena

Nitko nije savršen, svi imamo mane i nedostatke, a da li je kod biranja partnera za vezu bitno koliko je visok i koliko ima 'prijatelja' na Facebooku?

Da li je uopće moguće naći nekoga tko je apsolutno savršen po svemu? Uvijek se nađe neka sitnica koja zasmeta. No, postoji nekoliko stvari koje nikada ne bi trebali gledati i po njima prosuđivati da li je netko dovoljno dobar za vas. Možda se na prvi pogled ovi faktori čine bitnima, ali razmislite još jednom, ne želite propustite ljubav svog života zbog neke ovakve sitnice.
Evo o kojim se stvarima radi, a koje ne bi trebale biti razlog da nekog 'otkantate':

1. Visina i težina

Ako ste se super našli s nekime i imate osjećaj da govorite istim jezikom, fizičke osobine ne bi trebale biti razlog zbog kojih ćete odustati od te osobe. Naravno da je svima izgled bitan, ali ako vam se na nekome sve sviđa, ali nije visine kakve ste vi zamislili da bi vaš partner trebao biti, to ne bi trebala biti prepreka. Pronaći nekoga s kime ćete biti na istoj valnoj duljini nije uvijek toliko jednostavno.

via GIPHY


2. Drugačiji interesi

Nijedan par nema apsolutno iste interese, ali to ne znači da im veza neće uspjeti. Pa što ako ne slušate istu glazbu ili ne volite gledati isti žanr filmova? Biti s nekim malo drugačijim ti može samo dodatno otvoriti vidike, a istovremeno može biti i zabavno.


via GIPHY


3. Popularnost

Danas kada su društvene mreže i popularnost na njima posebno bitni i svi gledaju koliko tko ima pratitelja ili lajkova na slici, za neke je to dovoljno dobar razlog da ni ne daju šansu osobi. To ni u kojem slučaju ne bi trebao biti bitan faktor pri odlučivanju da li je netko za tebe. Dejtanje je između tebe i te osobe, a to koliko je ljudi stisnulo lajk na njihovu zadnju objavu nije pokazatelj koji se u ovom slučaju treba uzimati u obzir. Osim toga, to što je netko popularan ne znači nužno da je savršen.


via GIPHY


4. Način odijevanja

Svatko ima neki svoj stil, a dok će neki pratiti modne trendove i odijevati se u skladu s njima, drugi će se držati svog jedinstvenog stila. To također nije razlog da nekome ne date šansu. Ne mogu si svi priuštiti da svakih par mjeseci obnavljaju garderobu, ali to nema nikakvog utjecaja na to kakve su osobe.

via GIPHY


5. Objave na društvenim mrežama

Nekima je bitno staviti svaki dan objavu na Instagram, drugima nije. U koju god skupinu vi pripadali, to nije stvar koju bi trebali uzimati kao bitnu u donošenju odluke da li ćete nekoga dejtati. Društvene mreže su totalno nebitne u stvarnom životu.


Foto: Pixabay/ Giphy

M.T.

Pogledajte još:

Devet neugodnjaka koji se mogu dogoditi na prvom dejtu! Donosimo upute kako se nositi s njima

Ono kad nakon prvog dejta nema leptirića u trbuhu – 'deal breaker' ili?

8 kobnih pogrešaka – ove situacije svi trebamo izbjegavati na prvom dejtu

veza deal breaker ljubav Faktori dejtanje

Još vijesti