Slika nije pronađena

Kada nam se netko sviđa pokušavamo mu dati do znanja da nam je drag i da imamo osjećaje za njega. Neki od nas su sramežljivi te ne mogu to otvoreno reći ili pokazati, ali postoje načini kako to učiniti na drugačiji način.

Svatko ima posebnu strategiju za pokazivanje simpatije; neki će to učiniti tako što će lajkati sve fotke na fejsu svoje simpe, neki će se osmjehivati, a neki se i dalje nadaju da nam drugi mogu pročitati misli.

Spontaniji i neočekivani načini uvijek su slađi te pokazuju originalnost. Obično `Sviđaš mi se` ili `Drag si mi` uopće nisu jednostavni za izgovoriti, ali neki drugi načini isto mogu upaliti.

Otkrivamo na koje načine možeš pokazati simpatiji da ti se sviđa:

Daj mu korištenu knjigu

Ako mu daš svoju korištenu knjigu to je vrlo intiman čin na neki način. Govorimo o tvojoj najdražoj knjizi u kojoj si podvukla sve citate koji ti znače. Još bolje, ljubavne citate si podvukla i zabilježila ih. Na taj način dat ćeš svojoj simpi da nakratko zaviri u tvoju glavicu.Napravi fora playlistu samo za njega

Playlistu možeš složiti na Youtubeu, ali mogućnost za to imaš i na računalu što kasnije možeš proslijediti simpatiji. Na ovaj način simpa će vidjeti tvoj glazbeni ukus te na što `padaš`, a i moći ćete osjetiti kao osobu. Osim toga ovo je idealan način da mu pošalješ nekoliko subliminalnih poruka, ali i direktnih. Ljubavne pjesme su obavezne kakve god one bile- radilo se o Taylor Swift ili o Arctic Monkeysima.Kada se ideš naći sa simpom donesi ekstra kavu ili čaj za njega

Ovo je mala, ali značajna gesta. Ako se idete naći za učenje u knjižnici ili u školi uvijek možeš uz svoju kavu dofurati kavu i njemu. To će ga razveseliti, ali mu dati do znanja da si brižna i da si ga se sjetila, a to znači da ti je drag.


Napravi njegovu omiljenu hranu

Ako se ti i simpa sve češće družite kao prijatelji vjerojatno tada tu i tamo jedete zajedno i pijete kave. U slučaju da se dogodi situacija da simpa dolazi k tebi, a ti si obećala nešto skuhati- napravi njegovu omiljenu hranu. Vidjet će da si zapamtila što voli jesti i još k tome to si mu skuhala- ljubav doista ide kroz želudac.Reci mu da ti se sviđa

Ovo je možda najneočekivaniji način. Rijetko tko će očekivati da će mu druga osoba otvoreno reći `Sviđaš mi se.` No, to je isto dobar način i skraćuje vrijeme. Danas hodanje izgleda kao natjecanje u tome tko će više ostaviti dojam `baš me briga` i upravo zato dobro je otvoreno reći nekome svoje osjećaje.
simpa drugačiji načini simpi simpatiji simpatija načini