Slika nije pronađena

Dečki koji vole 'toplo-hladne' igrice nam uglavnom ostave kaos u glavi i beskonačan broj upitnika iznad nje pa je logično zapitati se o čemu se tu točno radi?

Svi smo doživjeli da nam simpa nakon savršenog spoja ne odgovara na poruku ili da uporno ne želi definirati naš odnos iako se super slažemo i viđamo duže vrijeme. Zašto se to događa? Vjerojatno nije siguran u svoje osjećaje ili ga jednostavno pale takve 'igrice'.

Na tebi je da odlučiš hoćeš li sudjelovati u njima ili ćeš mu reći 'zbogom'. Prije nego doneseš konačnu odluku, saznaj o kojih 5 ljubavnih igrica je riječ:

Igra kada upali svoj `ghost mode`

Oboje ste se odlično zabavili na zajedničkoj cugi koju ste nazvali dejtom, a nakon toga ste prošetali, a na rastanku se diskretno poljubili u obraz. Mislila si da je to početak nečeg divnog te da će se on javiti, ali od njega ni `a`. Uopće ti ne odgovara na poruke i nije ti jasno zašto se odjednom pretvorio u duha, ali slijedi objašnjenje: ili se viđa s još nekim ili mu se nisi dovoljno svidjela. Nekoliko dana je u redu čekati na poruku, ali tjedan je ipak previše pa ako ti se to dogodi, a on se u međuvremenu javi – nemoj mu odgovoriti na sms uopće.
`Nikada nećemo biti službeno zajedno` igra

Viđate se već tri mjeseca, ljubite se, idete na dejtove i ponašate se kao da ste u vezi, ali on to nikako ne želi izgovoriti niti učiniti da se ti osjećaš kao njegova službena cura. U slučaju da on tvoj svaki pokušaj `bivanja službene cure` sabotira, najgore što možeš učiniti je staviti mu pritisak na leđa da vezu mora učiniti službenom. Trebali biste popričati o tome te se njegov problem sa `službenom curom` možda krije u nečem drugom što možete riješiti.


Igra u kojoj se ponaša prema tebi kao idiot pred svojim prijateljima

Curama nikada neće biti jasna ova `muška igra` jer česti su slučajevi da je dečko skroz nježan i drag prema curi dok su sami, a kada je među svojom ekipom odjednom se pretvori u totalnog idiota. Čini se kao da se njegova cijela osobnost promijeni i kao da mu je cilj što više poniziti curu pred prijateljima što i čine samo idioti. To samo znači da je nesiguran i da mora nešto dokazati pred frendovima, a takvo ponašanje nikada nije u redu i zahtijeva ultimatum – ili normalno ponašanje prema tebi u društvu ili nikakvo ponašanje uopće.


Igra zavodnika

Već se neko vrijeme viđate, odmah ste kliknuli i super se slažete, ali postoji jedan problem kada se u vašem društvu nađu i druge cure. On tada počinje flertati s njima i suptilno ih zavoditi, a ti se pitaš koji se vrag događa. Moguće je da je on samo vrlo druželjubiv pa ne shvaća da nesvjesno flerta s drugim djevojkama, a isto tako je moguće da je vrlo svjestan toga što radi. U ovoj situaciji se treba postaviti vrlo oštro o otvoreno pa reći: `Smeta mi kada flertaš s drugim curama preda mnom`.
Igra u kojoj on nikada ne pošalje poruku prvi

Ovo je ljubavna igra koja jednako izluđuje sve cure diljem svijeta jer važno je da ne budemo uvijek mi te koje prve pošaljemo sms. Trener za dejtanje Tyler Young kaže da ne treba ganjati dečka koji nikada ne šalje poruku prvi premda je to vrlo teško. Young predlaže da cure ne djeluju kao da su stalno slobodne i da ne šalju poruke prve pa će vidjeti je li njemu uistinu stalo jer ako je – javit će se.

Izvor: Hercampus

Foto: shutterstock

I.P.


Pročitajte još:

Sms ljubav: što dečki misle kada čekaju odgovor na poruku

Iz muške perspektive - što znači kada ne odgovara na sms?

10 razloga zašto te dečko ignorira!

ljubavne ljubavne igre igrice

Još vijesti