Slika nije pronađena

Jedna stvar je sigurna – ljubljenje je najbolja stvar ikad ako je s pravom osobom. Stvarno nema bolje osjećaja nego dati pusu osobi do koje ti je jako stalno. No, većinu cura (pogotovo one koje se nikad nisu poljubile) muči jedno pitanje – rade li to dobro.

Uglavnom savjet glasi: opusti se, uživaj i prati govor njegovog tijela, no to ti se ne čini baš korisnim ako ne znaš ništa. Kad govorimo o poljupcima najpopularniji je ipak onaj 'francuski' – onaj u kojem se oboje poigravate jezicima na seksi način.

Ako želiš vaše ljubakanje dovesti na drugu razinu ili te samo zanima ovo su upute koje trebaš znati:

1. Stvori atmosferu – glupo je da mu odmah uvališ jezik. Bolje je prvo se malo poigrati, a tek onda kreni na seksi stvari. Približi mu se polako. Prvo mu lagano poljubi gornji usnicu, zatim donju, pa opet gornju.


2. Vrijeme je za jezik – za početak mu možeš lagano dodirivati usnice svojim jezikom, a poanta francuskog poljupca je igranje jezicima. Najvažnije je ne pretjerati i pratiti govor tijela svog dečka. Naravno, nemoj zaboraviti progutati slinu. Teško je davati dodatne savjete jer sve ovisi o tome što volite – netko voli više jezika, netko manje. Netko voli da to traje duugo, netko se umori nakon 20 sekundi. Doslovno se morate uskladiti.


3. Lagano se odmakni – ako ti je dosta ljubljenja ili ti treba pauza najlakše se odmaknuti od osobe, no to može djelovati malo grubo. Najbolje je vratiti se na točku broj jedan (lagano mu opet ljubi usnice) i uspori ritam i tek se onda odmakni. To će izgledati skroz seksi.Budući da smo svi učili ljubiti se iz filmova i serija, tu su neke kultne scene:
Foto: YouTube/Unsplash/Giphy


I.I.

Pročitajte još:

Nauči iz filmova - kako treba izgledati savršen poljubac?

Čudne stvari koje primjećujemo dok se ljubimo s nekim

Postani savršena ljubilica - šest koraka do najboljeg francuskog poljupca

poljubac kiss francuski poljubac

Još vijesti