Slika nije pronađena
Donosimo ti popis stvari koje ne smiješ raditi zbog dečka, koliko god bila zaljubljena!

Smršavjeti

Puno cura ima želju za mršavljenjem, čak i kada ju stvarno ne bi trebale imati. U svakom slučaju, kada i poželiš smršavjeti, to bi trebalo biti samo zato što ti to želiš – nikako zato što ti je on tako rekao!

via GIPHY


Birati između njega i prijatelja

Ti i tvoje prijateljice se znate godinama i družite se oduvijek, i sad odjednom, on traži od tebe da ih zaboraviš? Na početku krene s time da par puta preskočiš druškanje s ekipom jer te on želi za sebe. Isprve ti bude skroz simpatično, a onda nakon nekog vremena shvatiš da se nisi dva mjeseca vidjela sa svojom ekipom, jer ti on svaki put postavi ultimatum 'ili ja ili oni'. To ti svakako ne treba!

via GIPHY


Raditi stvari na koje nisi spremna

Bilo da se radi o tome da skineš majicu ili da idete do kraja, nikada ne smiješ ići dalje od onoga što ti želiš. Ako se ne osjećaš ugodno, jednostavno mu reci da nisi spremna. Nemoj nikako pristajati na njegove zahtjeve ako se zbog njih osjećaš nelagodno!

via GIPHY


Promijeniti frizuru, stil oblačenja, ponašanje...

Kada nekoga voliš, voliš ga kakav je. Nema potrebe za time da se ta osoba mijenja, štoviše – kad se promijeni, moguće je da ju više nećeš voljeti. Čim on traži da se ti promijeniš, znaš da nešto ne valja. Ne želiš biti s nekime tko te ne voli onakvu kakva jesi!

via GIPHY


Dopustiti mu da donosi sve odluke u vezi

Vaša veza bi trebao biti odnos između dvoje ljudi koji se vole, ali prije svega, koji se poštuju. Na primjer, jednom ćete otići pogledati film koji on želi, jednom onaj koji ti želiš. Ali kada se dogodi da gledate samo filmove koje on želi, teško da ćeš se uopće zabavljati ili uživati u filmu. Treba raditi kompromise, ali ne uvijek biti onaj koji popušta!

via GIPHY


Depilirati svaki dio tijela

Ako se ne voliš depilirati svugdje, nemoj. On bi trebao imati razumijevanja za to. Naposljetku, on isto ima dlake, zar ne?

via GIPHY

Foto: Shutterstock/Giphy

A.Š.

Pročitaj još:

Savjet za dečke – evo kako postati gentleman koji osvaja sve cure

Rekao ti je 'Nisam spreman za vezu'? Evo zašto bi ga trebala zauvijek precrtati!

Veza bez seksa – misliš da je to nemoguće? Evo zašto seks nije najbitnija stvar u vezi

ljubav dečko savjeti

Još vijesti