The Duff

Ovaj trend smo dosta viđali u raznim američkim serijama i filmovima, a on je sada postao popularan i u onim stvarnim životima koji nisu filmski i ne dolaze iz Amerike. Radi se o novom načinu kako da se netko zainteresira za tebe, samo taj način možda i nije toliko dobar, bez obzira što ćeš njime privući pažnju one osobe čiju pažnju zapravo želiš.

'Negging' je naziv za novi trend
uz pomoću kojeg možeš privući neku osobu da se zainteresira za tebe. Taj trend smo imali priliku vidjeti u brojnim američkim serijama i filmovima gdje to najčešće dečki rade djevojkama, piše My Imperfect Life. Radi se o trendu gdje osoba na neki način vrijeđa i omalovažava osobu koju želi zainteresirati kako bi u njoj potaknuo želju za dokazivanjem. U tom smislu bi se ta osoba iskazala i dokazala kako to vrijeđanje nije istinito, a na taj način su u američkim filmovima započele mnoge veze kod mladih osoba – dečko je vrijeđao i omalovažavao neku curu koja nije popularna, a ona mu je s vremenom dokazala kako je bio u krivu.

via GIPHY

Taj trend je danas posao normalan i u svakodnevnom životu, ali on nije toliko dobar koliko se možda čini. Istina je da na taj način možda i provučeš nekoga da se zainteresira za tebe jer će u njemu proraditi inat zbog vrijeđanja, ali taj odnos i komunikacija nije nikako zdrava. Vrijeđanje ni u kojem smislu ne bi trebalo biti dozvoljeno, pa čak niti u ovom slučaju kada pokušavaš privući pozornost neke osobe. Tim vrijeđanjem omalovažavaš i degradiraš drugu stranu i to njoj možda utječe na kompletno samopouzdanje koje joj se time dodatno narušava. Ovaj trend bi ipak trebao ostati u filmovima i serijama, dok bi u stvarnom svijetu trebali koristiti druge, bolje i ljepše načine kako zainteresirati neku osobu i privući njenu pozornost.

Pogledajte još:

Mini priručnik za sve dečke - što točno misli tvoja cura kada govori neke od ovih 16 izraza?

Što će ti se dogoditi ako piješ tuđu krv? Megan Fox i Machine Gun Kelly su tako 'proslavili' zaruke

Nemoj pasti na ove fore: Stvari koje će dečki reći SAMO kako bi te odvukli u krevet

pažnja negging zainteresiranost Novi trend dejtanje

Još vijesti