Slika nije pronađena

Koliko god svaka cura bila zadovoljna s time da nema nikoga, moramo priznati da kad tad, sve cure pokleknu i prepuste se prvoj ljetnoj ljubavi!

Kad pomislimo na ljetnu ljubav, vjerojatno nam svim na pamet prvo padne film 'Briljantin' i iconic pjesma 'Summer Nights'. Iako nije baš doslovno tako, mi se sigurno osjećamo baš kao i Sandy kada se zaljubi. Nažalost, nismo baš sigurne hoćemo li i mi uvijek biti te sreće da se naša ljetna avantura nastavi i kada se vratimo u 'stvaran' život. No, sada nije kraj ljeta, nego ono tek počinje!

Ono što je bitno, kad se radi o ljetnim avanturama, jest da se ne vežeš previše. Naravno, to ne znači da se ne moraš zaljubiti (to je nekako cijela poanta ljetne ljubavi), već samo uživaj u trenutku i budi spremna na to da će to vjerojatno biti nešto što neće potrajati. Budi realna, bez obzira na to kako se on osjeća, i ti vrlo vjerojatno imaš nekoga tko ti se sviđa tijekom godine i s kime se nadaš da će nešto jednom biti.

via GIPHY


Osim toga, i sama si svjesna da si se sada zaljubila u nekoga koga baš i ne poznaješ dobro. Tko su njegovi prijatelji? Koji su njegovi interesi? Čime se on inače bavi? Kakav je prema curama? Kakav je prema prijateljima? Hrpa pitanja, a malo odgovora. Vjerojatno ćeš sada pomisliti kako smo u krivu, no zapitaj se. Koliko on tebe poznaje?

U ovo kratko vrijeme koje provodite skupa, naravno da ćeš sve svoje mane prikriti i pokazati se u najboljem mogućem svjetlu, a budi sigurna da isto radi i on. Ionako ste sada u nekom 'nestvarnom' svijetu, pa zašto kvariti idilu s ružnim sitnicama iz stvarnosti?

Baš zbog toga što stvari vjerojatno neće potrajati, bitno je da si postaviš stvari u glavi tako. Inače, mogla bi završiti slomljenog srca i neispunjenih očekivanja.

Kako bi to prevenirala, najbolje bi bilo da za početak, vašu vezu držiš dalje od društvenih mreža. Svi znamo kako to ide - čim staviš jednu fotku, kreću pitanja 'A tko ti je taj?'. Plus, glupo je brisati obrve nakon što prekineš s nekime, ali isto je tako glupo imati na internetu sliku s nekime koga praktički ne poznaješ i koga ćeš teško ikada opet vidjeti.

via GIPHY


Možda smo mi u potpunosti u krivu i vi ćete nastaviti biti skupa te se jednom i vjenčati te imati djecu skupa, pa će ti svakako biti drago što si objavila vašu zajedničku sliku, ali u većini slučajeva... To nažalost ipak neće biti slučaj.

Probaj imati i na umu da samo zato što je ljeto, se ne trebaš ponašati kao totalna raspuštenica. Nemoj nikada raditi nešto više od onoga što ti želiš, ma koliko god ti se dečko sviđao i koliko god zgodan bio. Uvijek se drži svojega, a ako te on pokuša nagovoriti na nešto više, to ti je i više nego dovoljan znak da on u ovome vidi samo avantura koja će završiti tako da će te kroz par tjedana unfolovati na Instagramu...

Što god radila, uživaj u ovim ljetnim danima, nikada ne znaš što te čeka sljedeće godine...


Foto: Giphy/Pixabay

A.Š.

Pročitaj još:

Ljeto je pravo vrijeme za ljubavne avanture - slažeš se ili ne?

Izgleda li i tvoja ljetna avantura ovako? Donosimo savršen opis!

Ljetne avanture, udaljenost, previše ili premalo vremena provedenog zajedno moglo bi ugroziti vašu vezu

veza ljubav dečko Ljeto avantura

Još vijesti