Slika nije pronađena
Budući da kreće ljeto, trebala bi početi razmišljati o (ne)bitnim stvarima poput modnih trendova koje bi bilo dobro isprobati, koje proizvode za šminkanje ćeš koristiti (jer ista nijansa pudera ti više ne odgovara) i u kojem statusu veze želiš biti.

Znamo da dolazi ljeto, kada svima nama hormoni malo polude, ali možda ipak žudiš za stalnom vezom, za nekim s kim ćeš možda otići na more? Ponekad ne znaš uopće od kuda početi jer ne možeš ni upoznati nikoga tko ti se sviđa. Pa ajmo rješiti taj problem kronološki...

via GIPHY


Prije svega moraš odlučiti želiš li vezu ili ljetnu avanturu – to je jako bitno jer za ove dvije vrste odnosa moraš tražiti totalno drukčije dečke. Npr. na moru nemoj tražiti nekoga za koga ćeš ostati vezana kad se vratiš u mjesto stanovanja jer veze na daljinu nisu 'dreams come true'.

1. Skini aplikacije za dejtanje – Tinder je najpopularnija opcija. Da, znamo da je to smješno 'na prvu', ali stvarno postoje parovi koji su se tako upoznali i, vjeruj nam, ponekad se bolje s nekim bezbrižno dopkati pa naći na kavi, nego kajati radi krivog poteza u ludom izlasku. Možeš se dopkati i s više ljudi istovremeno – na Tinderu postoji cijelo 'tržište frajera'.



2. Druži se s ljudima različitih interesa i mijenjaj ekipe – od svake nove osobe u tvom životu nešto možeš naučiti, sigurni smo. To ne znači da zanemaruješ prave, stalne prijatelje, samo da pametno iskoristiš dodatno slobodno vrijeme koje imaš pod praznicima za hangoutanje. Tako ćeš najlakše upoznati normalne nove ljude, preko nekih prijatelja ili poznanika jer ekipna druženja su super!



3. Odlazi na neobavezne dejtove – nije sve u ljepoti, možda skužiš nakon kratkog razgovora da je dečko kojeg nisi ni primjećivala prije super zabavan u dvoje. Ili da je najzgodniji dečko u školi baš bezveze, a o njemu si sanjala mjesecima. Nećeš znati do kad mu ne daš priliku.



4. Budi otvorena za nova iskustva – kampiranje, piknik, sport ili nešto drugo za što nemaš vremena tijekom godine – tamo ćeš sigurno sresti neke nove ljude. Opusti se i uživaj; ipak odredi svoje 'tvrde' granice.


5. Postani aktivna na društvenim mrežama – puno je lakše flertati online, nego uživo. Iskoristi prednosti života u 21. stoljeću! Samo nemoj pritom zaboraviti na stvarnost – nek ti društvene mreže služe za opuštanje i zabavu, a stvarnost za život. 


Foto: Pixabay/Shutterstock/Giphy

M.Z.
Pročitajte još:

Zavedi ga sitnicama - 7 stvari koje su dečkima jako seksi

Kako ga skužiti – 6 vrsta poruka koje dečki šalju kad im se sviđaš

Dečki ih obožavaju – 6 komplimenata nakon kojih će te drugačije doživljavati

veza ljubav dečko Ljeto avantura dejtanje društvene mreže Tinder

Još vijesti