Slika nije pronađena

Neki tvrde da se djevojke sređuju i biraju outfite kako bi se dokazale pred drugim curama, a ne zato da bi privukle pozornost suprotnog spola.

Ako je suditi prema iskrenim komentarima s Reddita, gdje su dečki pisali koje stvari na djevojkama su im grozne, iako one vjeruju da su zahvaljujući njima više seksi, čini se da je zaista tako.

Mi bismo ipak željeli vjerovati da svaka od nas bira haljine, cipele i make-up ne brinući što će drugi misliti i zato što se dobro osjećamo u tome. Ipak, nije loše znati koje stvari su totalni 'turn off' za dečke iako su pripadnice ljepšeg spola uvjerene da ih baš to čini privlačnijima. Ovo su neki od iskrenih komentara dečki:

'Piercing na gornjoj usni može rezultirati da cura koja je bomba izgleda loše. Pirs je takav treš''Pretamna koža uslijed višesatnog izležavanja na suncu. Osobe svjetlije put ne moraju biti smeđe i smiješno je da je uopće netko spreman pržiti se na suncu pod svaku cijenu.''Ne sviđa mi se kada je cura previše sređena; da ima apsolutno savršen make-up, frizuru i haljinu. Izgleda lažno, izgleda kao da se previše trudi i može biti pokazatelj potencijalne nesigurnosti''Brutalno dugački nokti, bapski parfem i hlače visokog struka''Umjetne trepavice i iscrtane obrve – grozno!'

via GIPHY'Ogromne haljine za maturalnu. Osim što većina cura izgleda kao da je ispala iz prošlog stoljeća, ne kužim kako im se da hodati cijelu večer s tisuću ukosnica na glavi?''Kada pogledam njen profil, a tamo ima hrpa selfija. Ok, super što si zgodna, ali je li to sve što imaš za pokazati?''Štikle, platforme i ostale cipele u kojima cure hodaju poput zombija i izgledaju kao da će slomiti vrat''Lak za nokte, posebno crveni, ne mogu ga podnijeti'
Foto: Shutterstock
Izvor: Reddit
I.N.


Pročitajte još:

Priznali su: 5 stvari koje instantno odbijaju dečke

Tipovi dečki u koje ćemo se zaljubiti tijekom života

Mitovi o dečkima u koje cure trebaju prestati vjerovati


Dečki cure stvari

Još vijesti