2

Svi smo jednom prošli onaj hype kada si u vezi i želiš prvi puta objaviti na Instagram neku fotku sa svojim dečkom. Neki parovi zaista pretjeruju s količinom svojih fotografija na društvenim mrežama, ali ipak neke od ovih jesenskih fotki bi trebala imati sa svojim dečkom ako ste u vezi.


Ako si u vezi i ako objavljuješ fotke s dečkom na društvenim mrežama, neke stvari moraš znati. Fotkanje s dečkom nije neki bauk, ali postoje poze i načini slikanja koje moraš napraviti sa svojim dečkom ako već nisi jer svaki ljubavni par treba imati ovakve jesenske fotke u svojoj vezi! Jesen je razdoblje u godini kada je priroda puna raznoraznih boja pa bi bila šteta to ne iskoristiti. Provjeri naš popis i saznaj jeste li neke od njih već napravili, a ako niste, definitivno morate!

1.Jesenski zalazak sunca


Foto: kraljgasper / Instagram

Ako je neko vremensko razdoblje izuzetno pogodno za dobru fotku, to je zalazak ili izlazak sunca u jesen. Zalazak sunca može biti odličan motiv za fotku s tvojim dečkom jer se možete poigrati na različite načine kako da fotku učinite još boljom!

ljubavvezafotkanjepozeideje

36.497
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!