Slika nije pronađena

Čestitamo! U vezi ste! U sretnoj vezi, da naglasimo! Mi, single prijatelji jako smo sretni zbog vas, međutim neke nam stvari koje ste počeli raditi otkad ste u sretnoj vezi jako idu na živce. Evo koje!

Odgovor na svako pitanje započinjete s: 'Mi…'

'Mi mislimo da je ova pjesma odlična!' 'Mi mislimo da je ova pizza baš ukusna?' 'Mi nismo sljedeći vikend u gradu.' Ovakve rečenice nisu neka velika stvar ako se sporadično pojave. Međutim, ako ih stalno ponavljate već izgledate kao da nemate vlastiti identitet.

Počinjete se družiti samo s parovima

Smatrate da svaki događaj mora biti s puno ljubavnih parova ili samo s njima, dakle bez mnogo prijatelja koji su samci. Ipak, treba znati su i samci također ljudska bića sa svojim osjećajima i mislima te nam i dalje mogu biti prijatelji.


Šaljete sladunjave poruke na Facebooku

Svojoj voljenoj ili svojem voljenom na Fejsu (na zidu, tako da svi vide!) stalno ostavljate poruke kao što su: 'Tako te volim!' ili 'Ti si zjenica moga oka! Kad sam te sreo u pekarnici onaj dan tko bi rekao da ću se toliko zaljubiti!' ili 'Ti si razlog zašto moje srce kuca.' Vama je to možda slatko, ali ostalima može biti – bljuv, bljuv!

Stalno odbijate stare prijatelje

Lijepo je biti zaljubljenim, međutim i prijateljstvo je biljka koja se osuši ukoliko ju ne zalijevamo i ne brinemo se o njoj. Također, u teen godinama ljubavi se rađaju brzo te se jednako tako i gase, a što ćete onda kada se vaša ljubav ugasi, kome ćete plakati na ramenu?

Postajete spajatelj parova

Budući ste sada sretni u ljubavi, umislili ste si da znate i možete spajati ljude. Stoga uvijek nekoga pokušavate natjerati u ljubavnu vezu, neprestano pokušavate dogovarati spojeve na slijepo i na sve druge načine.

Stalno se ljubite i grlite u javnosti

Brzi poljubac – OK. Ruke prebačene oko ramena – OK. Ali ako se baš stalno morate ljubiti i grliti u javnosti kao da nitko okolo ne postoji – daj se sredite malo!


Nikamo ne idete bez svoje 'važne polovice'

Pozvani ste na rođendan, ali ide i on/a. Idete u svatove, ali bez nje/ga ne. I kamo god krenuli i kamo god vas netko pozvao, vi vučete vašu drugu polovicu. Ipak, shvatite da bi neki ljudi, svi oni vaši prijatelji koje ste imali prije nego ste se zaljubili, rado ponekad vidjeli samo vas.

Tepate si

Mačiću moj, mačkice moja, ružo moja, tulipanu moj, najbolje moje, najljepše moje… i tako redom. Ovo je sasvim OK dok ste sami, međutim mora li baš cijeli kafić ili cijelo vaše društvu slušati vaše sladunjave propovijedi?

N.LJ.J.
Foto: Sxc.hu

parovi veze