Slika nije pronađena

Često se događa da se djevojke zalijepe na 'pogrešnog' frajera – ne brinite, to se događa većini cura. Ipak, kad utvrdiš da se radi o 'krivom', vrijeme je da pobjegneš glavom bez obzira.

Baš kao što smo saznale iz bajki, bit će potrebno da poljubimo mnogo žaba prije nego dođemo do princa. Ovo je 6 tipova dečki na koje ćete naletjeti prije onog pravog!

#Bezobraznik

Nema poštovanja prema vama; ne odgovara na poruke i pozive, zivka i javlja se samo kada on to poželi i nikada ne radi ništa zbog čega bi se djevojka mogla osjećati posebnom. Večere, izložbe i romantične šetnje zaboravite – možete biti sretni ako vas prošeta do pekare.

#Dobrica

To je dečko koji je potpuno lud za vama, raduje se svakom vašem hiru i želji te ih pokorno ispunjava. Kada bi barem srce moglo birati pa da se natjerate da se zaljubite u njega – nažalost ovakav tip brzo dosadi.

#Lijep i glup

Ako si površna, ovo je tvoja dobitna kombinacija. Ipak, većina djevojaka traži nešto više od dobrog izgleda i to shvati već nakon nekoliko druženja s ovim tipom dečka. Lijep kao slika, ali dosadan kao loša lektira.

#Zločesti

Za razliku od 'dobrice', zločesti dečko će ispunjavati tvoje želje kako bi mogao manipulirati tobom i poigravati se tvoji osjećajima. Skoro svaka djevojka je naletjela na ovakvog tipa, ali odnos s gospodinom zločestim jednostavno nije održiv na duge staze.

#Petar Pan

To je onaj zaigrani dečko koji ne preuzima odgovornost, nije marljiv i vrijedan te živi u svom svijetu. Može biti zabavan i zanimljiv, ali kad-tad će vam dosaditi netko tko ne može biti ozbiljan barem na trenutak.

#Mamin sin

Iako može djelovati ozbiljno i odgovorno, ovisan je o svojoj mami. Svi volimo svoje roditelje, ali postoji granica. Ako čujete da vas uspoređuje sa svojom mamom ili komentira kako njegova mama nešto radi, bježite glavom bez obzira.

Foto: Instagram
Izvor: Telegraf.rs
I.N.

tipovi Dečki

Još vijesti