Slika nije pronađena

Vjerovale ili ne - i dečki su zabrinuti kada im odmah ne odgovorimo na sms poruku. Premda to vješto skrivaju i njih muče sulude misli dok iščekuju sms.


>> Koristiš WhatsApp? Imamo nešto super za tebe i ekipu!

Cure i dečki često se izgube u igri sms-ova i poruka u inboxu, a nerijetko se bore protiv samih sebe s pitanjima `Trebam li se prvo javiti ja ili on/a?`. Tim pitanjima samo razbijamo glavu, a to radi i druga strana.

Uvijek mislimo da je dečkima lakše te da nas stalno povlače za nos ne odgovarajući na poruke. Naravno, to nekada znaju raditi i cure. `Tko će duže ne odgovoriti na poruku` kao da je zamijenila igru s bocom i sve `istine i izazove`.

Evo što dečki misle kada im odmah ne odgovoriš na poruku:

Ma nešto joj se dogodilo

Ovo je grozna pomisao jer pretpostavlja da se curi nešto dogodilo-  nesreća ili još nešto gore. Ovakva izlika o tome da se dogodila neka drama omogućava ljudima da ne ispadnu totalno neobzirni. Upravo zbog toga svi uvijek pomisle na najgore kada se radi o neodgovaranju na sms-ove.Neću slati poruke koje će izgledati kao monolozi...neću slati poruke koje izgledaju kao monolozi!

Naravno, te poruke uvijek ispadnu kao monolozi. Kada nam netko ne odgovara na sms tada znamo poslati uz poruku neku fotku, pa neku zabavnu sliku, video, prepričati zanimljiv događaj koji se dogodio- no i dalje odgovora nema. Dečki ne žele da njihove poruke izgledaju kao monolozi na koje nitko ne odgovara.
Možda nije dobila moju poruku?

Iako svi znamo da je to u 99 % slučajeva nemoguće i dalje to pomislimo kada nam netko ne odgovara. Ta misao je u redu jednako kao i slanje monologa u sms-u. Dečki često misle o ovome i ponovno slanje iste poruke je greška...vjeruj nam.


Je li ovo neka igra?

Nakon nekog vremena dečki pomisle kako se cure igraju njima s tim što ne odgovaraju na poruke. Zatim im se počnu vrtjeti druge misli po glavi poput: `Možda želi vidjeti kako ću reagirati. Ako je ovo test, ja nemam pravi odgovor!`


Tko je šiša, idem raditi nešto drugo

Dečki imaju sposobnost baciti svoj mobitel  u kut sobe i zaboraviti na njega nekoliko sati. Savjet za cure koje glume neosvojive: 90 % svog vremena dečki neće provesti misleći zašto ne odgovaraš.


Opa, imam poruku, možda je njena!

Baš kada pomisle da im na poruku odgovara cura koja im se sviđa, dođe im izvješće teleoperatera koje predstavlja nove usluge. #damnTrebam li nazvati? Jesam li učinio nešto pogrešno?

Misao o zvanju dečkima treba odmah izaći iz glave! Zove se samo u hitnim situacijama, a većina ljudi ni tada ne bi zvala da je moguće slati snapchatove policiji i sličnim službama. Osjećanje krivnje i pitanje samog sebe što je pogrešno učinio se uvijek dogodi nakon što cura ne odgovara osam sati.


Ako ona ne odgovara, neću ni ja!

I nakon ovoga cura i dečko dolaze u zamućeno područje. Ako si slučajno bila zauzeta i nisi mu mogla odmah odgovoriti i pošalješ mu sms sljedeći dan i on to prihvati- sve je u redu. Ali ako se budete igrali sms-ovskog Hladnog rata vjerojatno ćete izgubiti jedno drugo zbog ponosa.Izvor: cosmopolitan.com

Foto: shutterstock.com

I.P.

Pročitajte još:

Pametni telefon, glupa bol: negativne strane pretjeranog tipkanja po mobitelu

Reci to sms-om: zašto je dopisivanje porukama najgori oblik komuniciranja

Probij led: SMS poruke kojima možeš `uletjeti` simpatiji

sms odgovaranje na poruku poruke Dečki

Još vijesti