Slika nije pronađena

Projekt 19-godišnje blogerice i umjetnice Rore Blue vrlo je zanimljiv jer je omogućio ljudima da u sjeni anonimnosti pošalju poruku prvoj ljubavi.

Sjećate se sms poruka koje napišete i jako želite pritisnuti tipku `pošalji`, ali to se jednostavno ne dogodi? Takvim porukama se odlučila zabaviti blogerica Rora i ohrabriti ljude da  te poruke ne ostave u zaboravu.

Njen projekt `Neposlane poruke` ohrabruje ljude da pošalju ljubavne sms-ove, ne direktno na mobitel svoje prve ljubavi, ali da ih pošalju u javnost kako bi ostale zauvijek žive.


Osim poruke, sudionici projekta mogli su izabrati u kojoj boji će biti njihova poruka, a morali su se odlučiti onu koja ih podsjeća na prvu ljubav.

Nakon što su poruke bile napisane, Rore ih je isprintala u retro štihu i polijepila na javna mjesta. Fotke poruka mogu se pronaći na njenom blogu, a za sada ima impresivan kolaž od više od dvije tisuće slika.







U planu joj je napraviti kolaž od 25 tisuća poruka, a nas zanima što vi mislite- trebaju li neposlane poruke biti anonimno objavljene?


Izvor/foto: Instagram

I.P.

Pročitajte još:

Super slatke ljubavne poruke koje možeš slati simpi

Totalna romantika: ljubavna pisma poznatih osoba

Sms ljubav: što dečki misle kada čekaju odgovor na poruku

poruke neposlane poruke sms

Još vijesti