Slika nije pronađena

Dobar smisao za humor je ono na što rijetko kada možemo naići pa kada upoznamo momka koji prosipa spontano šale kao iz rukava, trebamo ga uhvatiti i ne puštati.

To je zato što svakoj curi treba dečko koji će ju uvijek moći nasmijati. Još je davno Marilyn Monroe rekla da mladić koji može djevojku nasmijati, može učiniti apsolutno sve, a to još dodatno objašnjava koliku važnost i težinu ima smisao za humor.

Uz smijeh sve lakše prolazi te dobra volja nailazi sama od sebe, a to je samo jedan razlog zašto trebaš biti s dečkom koji te nasmijava, a ovo su još neki:


Ako je smiješan to znači da je kreativan i inteligentan

Kada bi upitali pisce koji je žanr najteže pisati sigurno bi svi rekli: komediju! To je zato što je za pitanje dobre komedije potrebna ekstremna kreativnost, ali i inteligencija. Ako si pronašla dečka koji je smiješan to odmah znači da je i jako pametan što je svakako vrlina. Ovdje govorimo i spontanom humoru koji dolazi sam od sebe, a to je tako jer dečko ima viši IQ.Nikada ne podbaci u namjeri da te zabavi

S njim ti nikada neće biti dosadno jer bilo da idete na neki `običan` dejt u kafić ili na vožnju u lunaparku – u njegovom društvu će ti biti super zabavno. Osim toga, njegova spontanost kombinirana sa smislom za humor je jako uzbudljiva i nikada neće `failati`.Zna kako se ponašati u većem društvu

Ako budeš išla na rođendan kod ne tako drage prijateljice, a ideš iz kulture i zoveš njega sa sobom, znaj da će se on znati ponašati u većem, nepoznatom društvu. Osobe sa smislom za humor bivaju lakše prihvaćene od nepoznatih ljudi i nekako su uvijek omiljene. Osim toga, on točno zna kada može baciti neku foru, a kada bi trebao imati usta skroz zapečaćena jer je već prošao slične situacije, a tebi će biti manje neugodno.


Dobro zamjećuje stvari

Svaki komedijaš dobro primjećuje stvari kako bi to kasnije mogli to primijeniti u svojim šalama. Zato dečki sa smislom za humor dobro zamjećuju stvari, a to znači da će prepoznati tvoje emocije te se ponašati u skladu s tim. No, nije samo tu pitanju – dobro će procijeniti neku situaciju, ali i zapamtiti dosta toga o tebi što je vrlina.
Dobro će se slagati s tvojim prijateljima

Tvoji prijatelji će ga odmah prihvatiti zato što će i njih odmah moći nasmijati. Kada nađeš dečka koji te uvijek nasmijava, vjeruj nam – pobijedila si na svim poljima i osigurala si partnera s kojim ti ujedno neće biti dosadno, prihvatit će ga tvoji prijatelji, a i primjećivat će stvari u vezi tebe. Bez obzira na to služi li se on u svojim šalama sarkazmom ili nekoga imitira, uvijek će biti duša tuluma.


Ne voli dramu

Momci sa smislom za humor ne upadaju lako u drame te ju pokušavaju izbjeći jer njihova osobnost takav stres ne može podnijeti. On se drami može samo nasmijati u facu jer život ionako ne shvaća preozbiljno, a time bi se svi trebali voditi. Takav dečko će radije s nekim izmjenjivati `punchlineove` iz neke dobre stare komedije nego udarce.Ispod humora krije se osjećajan tip

Realno gledajući, `razredni klaunovi` nisu nikada bili super zgodni likovi na koje bi pala svaka cura, ali zato su sve svoje nade položili u humor – i pobijedili! Osim toga, oni lako sakriju vlastite emocije iza humora, ali cure moraju znati: najveće šaljivdžije su ujedno i vrlo osjećajni tipovi. Kada nekog dobro upoznaju tada mu otkriju i svoju mekšu stranu, a to je vrlo intimno.


smiješan zabavan smisao za humor

Još vijesti