Slika nije pronađena

Smisao za humor je kvaliteta koju volimo pronaći u ljudima, a oni koji uspiju izmamiti osmijeh na našim usnama uvijek nam ostanu dragi.

No, ne pali kod svakoga isto – netko će se nasmijati kada mu pokažemo mali prst, a netko drugi se ne bi nasmijao ni da pred njim šale zbija Jim Carrey u najboljim danima.

Svatko ima drugačije preference onoga što mu je smiješno, ali čini se kako nam i tu zvijezde mogu pomoći jer  svaki horoskopski znak `pada` na drugačiji humor i šale.

U slučaju da imate borbe s nasmijavanjem točno određene osobe ili si baš ti ta koja se rijetko kada smije, vrijeme je sa saznaš preko horoskopa u čemu je tajna:

Ovan

`Fizički humor` je kao stvoren za ovnove, a to se odnosi na to što u svoje šale unose taj neki `fizički` dio poput štipanja, `pokanja`, beljenja i sličnih stvari. Osim toga, pripadnici ovog znaka vole izravne šale od kojih se mogu grohotom nasmijati.


Bik

Pripadnici ovog znaka vole `humor promatranja`, odnosno vole sjesti, zavaliti se i gledati neku humorističnu seriju. Bikovi ne trebaju pokušavati biti smiješni jer su često njihovi monolozi puni humora.


Blizanci

Blizanci vole slušati adegdote i o različitim neugodnim i smiješnim situacijama koje su se dogodile drugima. No, ovaj znak je poznat po istančanom smislu za humor jer njihov brzi um baca šale kao iz rukava.

Rak

Humor u kojem uživaju rakovi je onaj u kojem će netko sam sebe dobro ismijati i našaliti se. Smijanje na vlastiti račun je nešto što oni totalno vole, a oni sami su najsmješniji kada pokušaju napraviti neku ludu grimasu.Lav

Pripadnici ovog znaka su pravi šaljivci, čak možda najveći među znakovima. Osim što su lavovi jako smiješni sami od sebe, oni vole biti u centru pozornosti pa za svoje prijatelje držati `mini stand – up` nastup, a i dobro improviziraju.

Djevica

Sarkazam je ono što djevice poznaju pa preferiraju i takav humor. Sarkazam donosi nešto sjajno, a to je da možemo biti i grubi, a da se nitko ne uvrijedi. Baš zato je iskrivljavanje stvarnosti idealan za djevice.


Vaga

Vage imaju pomalo čudan smisao za humor jer njima su smiješne jednostavne stvari poput tjelesnih zvukova. Ako niste sigurni o čemu govorimo, otkrit ćemo vam: o prdežima, podrigivanju, povraćanju i slično.

Škorpion

Crni smisao za humor je odlika svakog škorpiona jer on je ponekad i nasmješniji. Ono što je škorpionima smiješno nije baš smiješno svima jer crni humor nije za svakoga. Zapravo, oni se osjećaju superiornima jer mogu pronaći humor tamo gdje ga nitko ne zamjećuje.


Strijelac

Strijelci imaju dar da vide humor u svakoj situaciji i svuda oko sebe, a kombinacija `promatračkog humora` i sarkazma im najbolje leži. Možemo slobodno reći da su strijelci jedni od najsmješnijih horoskopskih znakova.

Jarac

Jarčevi često drže svoje lice bezizražajnim kada čuju neku šalu, ali to se brzo promijeni kada dignu obrvu i razvuku usne u osmijeh. Njihov smisao za humor je totalno sličan britanskom smislu za humor koji je urnebesan.


Vodenjak

Vodenjaci su prilično maštoviti pa njima pošalica ne manjka. To što su prirodno smiješni im otvara priliku da budu komičari. No, ponekad je nešto samo njima smiješno, a drugi ljudi to ne kuže.

Ribe

Dosjetljivost i pošalice su idealan opis prave ribe jer su vrlo inteligentne i pametne. Suptilan humor je ono što krasi ribe koji nije očit za dosta ljudi. Često će ribe prije svih shvatiti neke šale što pokazuje koliko imaju istančani smisao za humor.
Izvor: yourtango.com

I.P.

Pročitajte još:

Što potajno mrzi svaki horoskopski znak

Horoskop otkriva kakvog dečka trebaš

Što svaki horoskopski znak treba napraviti kada ne može spavati


šareni horoskop Horoskop smisao za humor nasmijati

Još vijesti