Slika nije pronađena

Sve tvoje frendice imaju dečka, idu u kino s njima, u romantične šetnje gradom po snijegu, stavljaju zajedničke fotke na Facebook i u statusu im ponosno piše 'u vezi'. Naravno da imaš trenutaka kad si pomisliš 'To nije fer i ja želim dečka'.

Bez brige, to je najnormalnije razmišljanje i u takvim situacijama ispeci kokice i pogledaj neki dobar film. Vjeruj nam da je super biti u vezi, ali je isto tako predobro biti solo. Možda ti se to tako ne čini, ali kad si u vezi imaš sto puta više muka nego kad imaš dečka.

1. Nemaš problema s ljubomorom – s kim je? Laže li da je s dečkima na nogometu? Zašto mu ona Sara stalno lajka sve na Facebooku? Zašto je online, a rekao je da ide spavati? Vidiš, tebi je bolje!


2. Možeš ići i raditi što želiš – iako se ovo čini kao glup razlog, vjeruj nam da nije tako. Zamisli situaciju da u petak želiš s curkama van, ali dečko ti ima utakmicu i moraš ga ići gledati inače će se naljutiti na tebe. Ili pak on ima ljubomorne ispadne i ne sviđa mu se što stalno ideš van. Pih!


3. Smiješ flertati – kako da se na hodniku nasmiješ zgodnom Marku kad ti dečko stoji iza ramena? Ne možeš!


4. Nema stresa oko poruka – zašto ti nije poslao poruku, a rekao je da bude? Što mu znači zadnja poruka? Frendovima uvijek odgovori, a mene ignorira. Vidio je poruku, a nije odgovorio! Ti nemaš tih problema!


5. Glupe situacije – trebaš li reći starcima da imaš dečka? Zašto te još nije upoznao s frendovima? Trebaš li ti njega upoznati sa svojim društvom? Tvoja jedina glupa situacija jest to što ne znaš riješiti zadaću iz matematike.


6. Sva silna pravila – kada reći 'volim te'? Trebaš li ga primiti za ruku u školi? Idete li skupa na odmor? Ah, sva sreća ti nemaš tih problema.7. Nesigurnosti
– sviđa li mu se način na koji se ljubiš? Kad bi trebali prvi puta spavati skupa? Sviđaš li mu se bez šminke? LOL, ti se ne zamaraš s tim stvarima (još).


I za kraj, jedna himna za sve solo cure:


Foto: Shutterstock/Giphy

I.I.

Pročitajte još:

Ne znaš trebaš li mu poslati poruku ili ne? Pitaj se samo ovo pitanje

Stvari koje ćeš naučiti tek nakon nekoliko prvih spojeva

Imaš dečka iz škole? 8 stvari koje ne bi trebala raditi s njim


dečko cure sama prednosti solo single

Još vijesti