Slika nije pronađena
Cure su lako čitljive i dosta slične međusobno, iako to nikad neće(mo) priznati. Postoje stvari koje 'pale' kod svih i one koje odbijaju baš sve.

Upravo zato, a da ne zapostavimo dečke, evo priče iz ženske perspektive, u obliku savjeta frajerima. Cure su, naravno, dobrodošle da komentiraju je li navedeno istina ili nije.

Što se tiče atributa na dečkima, oduvijek tvrdimo da cure nisu imune na duhovitost.Istraživanje objavljeno u stručnom časopisu Evolutionary Psychology potvrdilo je našu tezu. Provedeno je testiranjem pedeset cura koje su promatrale profile sto dečkiju i trebale odlučiti koje su im najprivlačniji. Odabrale su upravo one koji su se najviše smijali i bili duhoviti.

Nakon toga su cure trebale provesti sa svakim od dečkiju deset minuta i odabrati najsimpatičnijeg i još jednom je potvrđeno da su najviše pozitivnih kritika dobili oni koji su se trudili biti duhoviti.

Kada dečki svojim forama postignu da se oboje smiju, najveća je vjerojatnost da će se odnos razviti u nešto više.

 

Ono što cure uvijek odbija i to u fazi 'uletavanja', odnosno prvog kontakta, su tri poteza frajera. Proglasit ćemo ih najgorim, premda je to relativan pojam.

Prvi je agresivno inzistiranje na čašćenju tijekom izlaska (nakon kojeg ponekad uslijede i uvrede) – cure se generalno ne žele osjećati dužnima, pogotovo ne radi jednoga besplatnog pića pa odbijaju one s kojima ne žele ništa i to je pohvalno. Dečki, nemojte ih zbog toga vrijeđati.

via GIPHY


Drugi je također povezan s pijanstvom u izlasku – to su one izjave ljubavi koje nisu iskrene niti očekivane. Osim što je to curama totalni 'turn off', nije im ni zabavno.

via GIPHY


Treći su plesni partneri koji dođu niotkuda i zalijepe se – cure ne žele pri prvom kontaktu njušiti vaš znoj ili osjetiti khm (što skrivaš među nogama) – za to vas ipak moraju malo bolje poznavati. Dečki koji to rade curama će se vrlo vjerojatno zgaditi, a ne dopasti. Oprostite na iskrenosti.

Foto: Unsplash/Giphy

M.Z.
Pročitajte još:

Sviđaju li im se ili ne – što dečki zapravo misle o curama koje se šminkaju?

Muška perspektiva - dečki savjetuju kako održati muško-žensko prijateljstvo

Otkrivamo: misli koje dečkima prolaze kroz glavu kada saznaju da si djevica

Dečki evolutionary psychology cure ženska perspektiva upute ulet

Još vijesti