Slika nije pronađena
Varanje je koma, bilo da se radi o testu iz matematike, partiji `Una´ ili vezi u kojoj se nalaziš. Kada je riječ o ljubavi, puno toga je zamršeno i nije lako `imati dečka´ i biti vjeran. No kada bolje razmislimo, zašto uopće biti u vezi, ako ćete varati jedno drugo.

Nevjera je često problem s kojim se susretne skoro svaki par, a što kada se ona dogodi i kada si ti `ta´ koja je varala. Postoje li možda neke situacije u kojima je `OK´ prevariti dečka i ne reći mu?

Nekako nismo uvjereni u to, no idemo vidjeti...1. On je prevario tebe - prvi
Ovo je tvoja vrsta osvete. On je prvi bio taj koji je odlučio da je OK ljubakati se s drugim curama, dok ti doma čekaš da se javi.

2. Vaša veza je ionako gotova
Tvoj ti dečko više jednostavno nije napet, a i cijelo ti se vrijeme javlja onaj slatki dečko iz B razreda s kojim si otišla na kavu i koji te je malo cmoknuo. Je li OK jednostavno prekinuti s dečkom i ne reći mu pravi razlog?

3. Niste još uvijek službeno skupa
Problem je taj što ti se sviđa tvoj `potencijalni´ dečko (niste se još ništa dogovorili), ali onaj drugi se tako dobro ljubi. Da li je OK u ovakvoj situaciji jednostavno prešutjeti da si sjedila na dvije stolice od jednom?4. Taj drugi dečko nije ti ništa značio – bio je to samo flert (iz dosade)
Počeli ste kao prijatelji, izašli ste na kavu (jer to frendovi rade, zar ne?), no skužila si kako on trza na tebe. I svidjelo ti se. Na povratku doma `slučajno´ te poljubio iako zna da si zauzeta. OK, ovo nisi očekivala - što ako prešutiš dečku?

5. Možeš se izvući – nitko neće nikada saznati

Nitko ne zna da si se našla s novim tipom, čak ni tvoja bff. Javio ti se preko Facea, trenira nogomet (ful je zgodan), a nemate apsolutno ni jednog zajedničkog frenda. Na kraju nije funkcioniralo između vas dvoje, no nitko ne zna ništa. Ako šutiš, lako ćeš se izvući – je li to OK?

6. Strah te je priznati
Tresu ti se koljena od same pomisli da mu moraš reći istinu. Mrzit će te sigurno. Može li strah proći kao OK razlog za šutnu?Ono što nas zanima je – kakav je vaš stav na ovu temu. Postoje li po vama situacije u kojim je dopušteno ne priznati dečku da si ga prevarila? Ili su to čiste izmišljotine?

Slušamo....
Foto: Shutterstock/ Instagram/ Giffy

S.T.R.

Prekinuo je s tobom bez razloga - kako riješiti ovu situaciju?

Pitali smo vas, vi ste odgovorili: Ljubomorni ispadi koji su vam zagorčali život

Totalno glupi razlozi oko kojih se svađa svaki par - zvuči poznato?

dečko veze varanje cura

Još vijesti