Slika nije pronađena
Bliži se Valentinovo, a ti si solo. Nije da ti to pretjerano smeta (ti i BFF imate jako dobar plan za taj dan), no to ne znači da ga ne bi voljela provesti s onim slatkim dečkom kojeg `lajkaš´ već tjednima na Instagramu. Lajka i on tebe, no nekako sve to ide presporo.

Ako ti se po glavi mota scenarij tebe i njega u kinu - na Valentinovo (ili bilo koji drugi dan u skorašnje vrijeme), nema ti druge nego ubaciti svoju `flert igru´ u 5 brzinu.

Budući da je na Instagramu započela cijela vaša `love story´, ovo je nekoliko savjeta kako ju realizirati upravo putem ove društvene mreže, odnosno kako flertati putem Instagrama – kao profesionalac.
1. Lajkaj češće

Ako si do sada lajkala u prosjeku 1 od 5 slika, vrijeme je za `samo jako´. Ako ti se netko sviđa, daj mu to do znanja i `lajkni´ koju fotku više. No zapamti: umjerenost je vrlina – nemoj mu opsjedati svaku Insta sliku (počevši od 2014. godine) jer će pobjeći glavom bez obzira. Lajk za lajk je tehnika koja dobro funkcionira.

Btw. Ako se nalaziš u situaciji u kojoj ste se tek dodali na Instagram, lajkaj samo nedavno dodane fotke.
2. Lajkaj selfije
Nema jasnije poruke od lajkanja selfija: sviđaš mi se i to jako – govori ovaj lajk.
4. Komentari su ključ

Lajkati možeš do mile volje, no cool komentar vrijedi više od 1000 lajkova (tako kažu). Natipkaj mu kompliment poput `super izgledaš´ i uz to ubaci koji (namigujući ili vatricu) emoji i tvoje namjere će biti jasne.

Btw. Ovdje moraš biti oprezna, stoga pripazi sa smajlićima i komentarima. Ako previše koristiš jedno i drugo, moguće je da ćeš ispasti malo očajna ili djetinjasta.
5. Pošalji mu privatnu poruku

Ako vidiš da `trza´ na tvoj Instagram šarm, javi mu se prva. Ako ti je glupo poslati mu samo `bok ili hej, kako si´, pošalji mu privatnu poruku nakon što objavi neku sliku – kao vrstu šaljivog komentara. I neka dopisivanje počne.
3. `Nabildaj´ svoj Instagram
Iako ovo zvuči potpuno površno i djetinjasto, vjeruj da ovo rade i puno starije cure od tebe. Stoga ako želiš da ti lajka neku fotku, moraš mu dati materijala. Ako je taj materijal - fotka na kojoj izgledaš opasno dobro, ne može štetiti zar ne?
6. Zabavi se
Flert ne treba shvaćati ozbiljno, apsolutno nikada. Ne zamaraj se fantazijama kako je on `onaj pravi´ i samo se opusti. Zezaj se i zabavi, pokaži svoju šaljivu stranu i vjeruj da će dečko kojeg osvajaš to cijeniti puno više nego što misliš. Umišljene i uštogljene cure ne prolaze najbolje.Kako vi flertate putem društvenih mreža?


Foto: Instagram/ Giffy

S.T.R.

Kakav je tvoj stil? Usporedi kako se ti ljubiš, a kako tvoji vršnjaci!

Prevarila si dečka - prešutjeti ili ne?

Prekinuo je s tobom bez razloga - kako riješiti ovu situaciju?

dečko cura flert instagram

Još vijesti