Slika nije pronađena
Vrlo često je teško odrediti kada je pravo vrijeme za one dvije slatke riječi koje je tako lijepo čuti, no puno teže izreći. Naravno riječ je o `volim te´. Većina ljudi ih se boji izgovoriti jer rezultat može završiti katastrofom.

Samo zamisli romantičan scenarij u kojem dečku prvi put izjavljuješ ljubav, a on umjesto pusom uzvrati samo užasnutim pogledom. Kako se takve situacije ne bi desile i tebi, bitno je dobro procijeniti situaciju i odlučiti se na taj korak u pravom trenutku. No kako znati kada je pravo vrijeme.
*Za početak, nemoj miješati zaljubljenost i ljubav. Rijetke su situacije u kojima se ljubav javila nakon samo tri izlaska. Oni ludi leptirići koji te tjeraju na svakakve stvari, najčešće su znak zaljubljenosti, zato malo pričekaj.

*Sljedeća stvar koja je dobar pokazatelj voliš li zaista svog dečka je: postoje li između vas tajne ili se još uvijek (ponekad) pretvaraš da si netko drugi.

*Želiš li to zbilja ili samo želiš to reći 'jer se to mora' ili jer 'je vrijeme' ili jer 'je to napravila tvoja bff'. Prvo 'volim te' treba doći spontano.

*Nadalje, odgovori si na ovo pitanje. Osim što ste cura i dečko, jeste li i prijatelji? Ako je tvoj dečko ujedimo i tvoj najbolji prijatelj, to znači kako ste na pravom putu i da možeš razmišljati o tome kako mu reći da ga voliš.

*Isto tako bitno je i razmisliti o tome kakva su tvoja očekivanja od njega jer voljeti nekoga znači prihvatiti ga sa svim njegovim vrlinama i manama.

*Pazi na vrijeme i mjesto. Nemoj mu doći pod odmorom i reći 'volim te' i onda se vratiti u svoju klupu. Ili još gore – preko Facebooka! Volim te treba biti intimno i samo između vas dvoje.

*Za kraj zapamti, ako želiš dati ljubav važno je znati da ćeš ju i primiti. Zato ako osjećaš da te tvoj dečko zaista voli, neka te ne bude strah i uzvrati istom mjerom.

Foto: Shutterstock/ Giffy

S.T.R

Znakovi koji pokazuju da te nikada neće preboljeti

Što ti sve prolazi glavom za vrijeme prvog seksa?

S pravom se možeš zabrinuti: 5 znakova da će te otkantati


veza ljubav dečko

Još vijesti