Slika nije pronađena

Šest mjeseci veze je velika stvar! Mnogi neće ovo slaviti jer se najčešće slave godišnjice, ali ovo je veliki korak za to da vidiš u kojem smjeru ide vaša veza i je li ispunila tvoja očekivanja.

Misliš da je to TO? Da je to ona prava veza za tebe? Kada prođe 6 mjeseci veze, onda se ispitaj samu sebe ovih 8 pitanja i dobit ćeš odgovor je li to stvarno tako dobra veza ili samu sebe zavaravaš. Ovo je period nakon kojeg već možeš puno toga procijeniti o svom dečku i vašoj vezi. Mogla si ga itekako dobro upoznati i vidjeti kako vaša veza funkcionira iz dana u dan. Nekada ćemo sami sebe zavaravati da je sve dobro, iako podsvjesno znamo da nije. Zato iskreno odgovori na ova pitanja i vidjet ćeš što dalje.

1.Jesi li upoznala njegove prijatelje i nekoga iz obitelji?
Do ovog razdoblja ovo se već trebalo dogoditi, pogotovo si trebala upoznati prijatelje. S obitelji je malo drugačije, jer za neke to zna biti dosta veliki i ozbiljan korak, ali ako si barem nekoga upoznala (primjerice brata ili sestru) i to je dobar znak.

2.Jeste li definirali svoj odnos?
Točnije, odredili u kakvoj ste vezi? Ozbiljnoj? Casual? Do sada ste već trebali imati taj razgovor i oboje znati na čemu ste.

3.Gdje ti vidiš vaš odnos, a gdje tvoj dečko vidi vaš odnos za 6 mjeseci od sada?
Pitaj ga i provjeri poklapaju li se vaši odgovori, barem malo. Ako ne…ne moramo ti niti reći da vas čeka ozbiljan razgovor.

Boca istine Pitanja koja možeš pitati simpu (ili bilo koga drugoga) ako zaigrate 'Istinu ili izazov'

4.Jesu li vaši problemi i razmirice sve manji ili sve veći?
Svaki par ima stvari oko kojih se ne slaže i oko kojih će izbiti male svađice. Nije to ništa za zabrinuti se. Trebaš se zabrinuti ako takve situacije postaju sve češće, a svađe sve veće. Trebalo bi biti obrnuto.

5.Osjećaš li se kao da ti je dečko podrška u životu?
Vrlo jednostavno pitanje. Imaš li osjećaj da je tu za tebe ili ne? Jer do sada bi ti već trebao pokazati na neki način koliko ti je podrška.

6.Jeste li si rekli volim te?
Iako ne postoji pravo vrijeme za reći ove dvije slatke riječi, nakon 6 mjeseci bi one već trebale biti izgovorene. Koliko god da nekome trebalo vremena, šest mjeseci se čini kao dovoljno da se razviju veći osjećaji. Ako do sada nisu, pitanje je budu li uopće.

par Provjera znanja za parove: 12 stvari koje trebaš znati o dečku nakon 6 mjeseci veze

7.Jeste li pričali o budućnosti?
Ne morate pričati o djeci ili nekoj takvoj strašnoj stvari, već o bližoj budućnosti, primjerice kako ćete provesti ljeto i idete li gdje zajedno, što ćete raditi preko praznika ili gdje ćete ići za Valentinovo ili Novu godinu. Ako ste do sada već počeli raditi ovakve sitne planove za budućnost, to je dobar znak.

8.Kako izgleda vaše pomirenje nakon svađe?
Traje li durenje i svađanje danima ili se pomirite odmah? Ispriča li se onaj koji je pogriješio ili se samo pravi da se ništa nije dogodilo. Treba znati kada si pogriješio i ispričati se. To pokazuje da je osobi stalo i da poštuje svog partnera. Suprotno ponašanje pokazuje da tu baš i nema poštovanja i da osobu nije briga je li te povrijedila.

šest mjeseci veze dobra ili loša veza veza ljubav je li on za tebe dečko pitanja

Još vijesti