Slika nije pronađena

Ako si tip osobe koja podmah ima toliko toga za reći, obavezno se moraš kontrolirati, jer je neke stvari apsolutno 'loše' odmah na početku reći pred njim. Obrati pažnju na ono što pričaš, jer postoje detalji koje vjerojatno ne bi trebala spomenuti.

'Sviđa mi se majica koju si nosio prošlog utorka!'

Kada ti se netko sviđa, logično je da primjećuješ što svakog dana ima na sebi i još to zapamtiš. Ok je ako ti se sviđa njegov stil, ali nema potrebe da ga informiraš o nečemu što ti se na njemu svidjelo prije tjedan dana.

Isto tako, ne može ti promaknuti niti najmanja promjena frizure. No, ako ti s bilo što sviđa i želiš mu reći, prihvatljivo je da mu daš kompliment tog dana.

'Vidjela sam to na Facebooku!'

Naravno da ga uhodiš putem Facebooka, ali on ne mora znati kako pratiš svaku sitnicu o njemu. Moraš sakriti taj detalj od njega. Ako u razgovoru spomene kako je bio u kinu (a ti to već znaš), ostani cool i pravi se da ne znaš. Imat ćete temu za razgovor.

'Tražiš djevojku?'

Nikada ga nemoj ovo pitati. Već znaš ima li djevojku ili ne i oko njegovog statusa ne smiješ biti agresivna. Ako ne znaš da li je slobodan, pronađi diskretniji način da to saznaš.

'Još ti se sviđa bivša?'

Još jedno veliko NE. Ako je bivša, onda je u prošlosti i neka tako ostane. Razgovor koji bi započeo ovim pitanjem je neugodan i to je tema o kojoj se može razgovarati ako između vas dođe do nečeg ozbiljnijeg i on sam odluči o tome pričati.

'Svidio bi se mojim roditeljima!'

Ako vas dvoje niste u vezi, onda je ovaj komentar apsolutno nepotreban. Razgovor o obitelji može stvoriti pritisak na njega i definitivno nije dobar izbor.

'Volim te!'

Očito je kako si zaljubljena u njega, ali nemoj otkrivati svoje osjećaje nekome koga još ne poznaješ dovoljno. Sačuvaj ih za sebe.

A.Đ., Foto: Shutterstock

Provjeri još...

Zlatna pravila koja ne smiješ prekršiti ako te odbije dečko koji ti se sviđa

Dečki u vezama – činjenice za koje do sada vjerojatno niste znale

HELP Što učiniti kad tvoj dečko flerta s curom iz razreda ili škole?

razgovor simpa dejt