Slika nije pronađena
Nešto među vama se promijenilo tijekom posljednjih mjeseci i slutiš da se prekid bliži? Evo znakova koji ukazuju da ćete prekinuti do Božića.

Do Božića je ostalo još skoro tri mjeseca (točno 90 dana), a pred nama je period u kojem se događa najviše prekida – istraživanja su pokazala da se najviše veza raspada tijekom studenog i tijekom tjedana prije Božića, a najmanje na sam dan Božića, 25. prosinca. Razlog učestalom prekidanju, prema istraživanju, je iznenadna spoznaja mnogih koji ne žele imati obaveze (koje sa sobom nosi ljubavna veza) tijekom blagdana.

via GIPHY


Hoće li se i tebi dogoditi prekid u predstojećem periodu? Evo znakova koji ukazuju da hoće...

1. Tvoj dečko izmišlja razne izgovore za izbjegavanje druženja s tobom – danas trening, sutra cuga s dečkima, za vikend neodgodiv odlazak u gorice i vremena za tebe jednostavno nema. Uvijek ima spremnu ispriku u koju ti baš (više) ne možeš povjerovati? Imamo lošu vijest za tebe – vjerojatno ti laže.

2. Odjednom želi isprobavati nove stvari u vašoj vezi – to radimo onda kada dajemo našoj vezi 'posljednju priliku', osim ako je to vaša zajednička želja i koordinirana akcija. Pomoću novih stvari pokušavamo se uvjeriti da među nama još postoji kemije, najčešće kada je više nema (i držimo fige da vam uspije).

via GIPHY


3. Sve češće priča o budućnosti i tebe ne spominje u tom kontekstu – to te treba ozbiljno zabrinuti, naročito ako se radi o planu preseljenja u drugi grad ili o uvođenju nove aktivnosti koja će mu 'progutati' hrpu slobodnog vremena. Vaši planovi trebaju se preklapati ili barem ići u istom smjeru da biste 'vi' opstali.

4. Već je izjavio da treba pauzu od tebe – okej, ovo stvarno je očigledni znak da vam se i trajni prekid bliži. Od onoga što volimo i želimo nam nikad neće trebati pauza – i vjerujemo da ti misliš isto. I na tu opciju nemoj pristati jer njome samo 'kupuješ' vrijeme i izbjegavaš neizbježno.

via GIPHY


5. Postao je distanciran i drukčije komunicira s tobom – nekad davno ste se dopkali prije spavanja do kad se jedan od vas jednostavnije nije 'onesvijestio' ili se ispraznila baterija, a sada se ne sjećaš kada se to posljednji puta dogodilo? I ne samo to – nego ti na poruke sada odgovara u roku od nekoliko sati ili čak dana? To je loš znak, nećemo ti lagati.

6. Ti si inicirala većinu razgovora, druženja i izlazaka
– ne sjećaš se kada je on prvi poslao poruku ili predložio druženje? Još jedan loš znak. Vjerojatno samo čeka da tebi dosadi stalno 'potezati' i da odustaneš, pa da ti njega ostaviš zbog pasivnosti. Ako ovaj znak primijetiš, daj mu do znanja da ti se ne sviđa njegovo ponašanje.

via GIPHY


7. Izbjegava planiranje blagdana s tobom – i to ne samo božićnog ili novogodišnjeg provoda, nego i 'neobaveznih' praznika poput npr. Noći vještica (a to je uvijek bilo zabavno i otkačeno). Ako ti se čini da u tome više ne uživa i ne pokazuje interes da kvalitetno provedete vrijeme, slobodno se zabrini. Za ono što želimo uvijek ćemo pronaći vrijeme i mjesto, nemoj se zavaravati.

Iako ovo sve možda zvuči (pre)grubo, bolje je da budeš pripremljena nego da dočekaš Božić nespremna i slomljenog srca. Život ide dalje, ne brini...

via GIPHY


Foto: Giphy

M.Z.
Pročitajte još:

Kako preboljeti bivšega ili bivšu - što kažu oni koji su kroz prekid prošli bezbolno?

Ako imaš manje od 20 godina, evo zašto ćeš vjerojatno prekinuti s dečkom

Ne pate sve cure nakon prekida - tajna onih koje se osjećaju mrak

dečko znakovi Prekid Božić uskoro cura druženje mjesec

Još vijesti