Slika nije pronađena
Željela ona to priznati ili ne, svaka cura u osnovnoj i/ili srednjoj školi ima simpatiju. Neke ljubavi su totalno nemoguće, a neke druge znaju i upaliti.

Evo koje sve vrste simpatija imaju cure u teen godinama.

1. Prva ljubav
Prva ljubav uglavnom se događa u osnovnoj školi. Pogledi, osmjesi, držanje za ruke i prvi poljubac - sve je to ono što čini prvu ljubav. I ti svoju prvu ljubav sigurno još uvijek pamtiš, a kako i ne bi? To je nešto što se ne zaboravlja i iskustvo koje ti zauvijek ostaje u lijepom sjećanju.

2. Prva prava ljubav
Za razliku od prve ljubavi, prva PRAVA ljubav nešto je ozbiljnija i najčešće se javlja baš u srednjoškolskim danima. Ako se u nju ulaže, srednjoškolska ljubav može potrajati i do faksa, ali i dulje. Sve ovisi o tome kako se ti i tvoj dečko međusobno slažete.

3. Celebrity simpatija
Omiljeni gluma, pjevač ili neki drugi celebrity sigurno ti je barem jednom bio simpatija. Sigurno si u sobi imala (ili još uvijek imaš) njegove postere, a svaki put kad ga vidiš na TV-u ili čuješ na radiju, još se uvijek raznježiš i zacrveniš? Tvoja celebrity simpatija trebala bi nestati nakon osnovne ili srednje škole zato uživaj dok još možeš.

4. Učitelj
Svakoj curi se u školi sigurno barem jednom sviđao neki profesor. On je lijep, ozbiljan, pametan i curice sline za njih, uključujući i tebe. naravno da takva veza nikad ne bi uspjela, ali ništa ne košta malo škicnuti seksi profača.

via GIPHY


5. Dečko iz razreda/klupe
On ti pomaže oko zadaće, šapće na testu i razgovara s tobom za vrijeme odmora. Dečko iz razreda svakoj je curi, barem jednom, bio simpatija, a neke su takve veze potrajale i neko vrijeme. Sve u svemu, nema ničeg lošeg u tome da pronađeš simpatiju u svom razredu, samo pazi da ti to ne stvara probleme u praćenju nastave.

6. Stariji brat tvoje najbolje frendice
Ako tvoja frendica ima brata, onda si ga sigurno barem jednom škicnula kad si bila kod nje doma. Stariji brat je odrasliji od tvojih neozbiljnih vršnjaka pa ne čudi da ti se sviđao.

7. Tvoj susjed
Njega vidiš svaki dan, ali se samo pozdravljate. To ne znači da je samo tajanstven, nego se čini nedostižan zbog čega ga samo još više želiš. U osnovnoj i srednjoj školi često se zaljubimo u svog susjeda, pa je sasvim okej ako si se i ti barem jednom zapalila i povremeno škicala dečka iz svoje ulice.

via GIPHY


8. Dečko kojeg si srela samo jednom i nikad više
Sigurno si se barem jednom zapalila za dečka kojeg si srela na ulici i nakon toga nikad više vidjela. Ne treba ti zbog toga biti bed, sve smo se mi barem jednom u mlađim danima tako osjećale.

Foto: Unsplash/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

Savjeti za cure: 10 rečenica koje nikad ne smiješ izgovoriti pred svojom simpatijom

Misliš da se druga cura upucava tvojoj simpatiji ili dečku? Evo kako skužiti jesi li u pravu

Budi hrabra i odvažna: zašto simpatiji trebaš reći što osjećaš

savjeti ljubav simpatija

Još vijesti