nesretna u vezi

Osim ako ne želiš namjerno osobu dodatno povrijediti jer to zaslužuje, ove je rečenice bolje ne izreći tijekom prekida. Čak i kada misliš da ih osoba zaslužuje, udahni i razmisli je li to stvarno nešto što želiš reći.

Prekidi nisu nikada lagani, čak i kada su obostrani dogovor ili kada se čini da jednoj strani nije stalo. Čak su i tada za sve prisutne grozni. A pogotovo kada se radi o prekidu koji dođe neočekivano. Obično smo u tom trenutku tužni i/ili povrijeđeni i mogli bi svašta izreći, piše Daily Mail. I nekada to svašta i kažemo. Ili čujemo od osobe s kojom prekidamo. I to samo dodatno boli. Nemoj prekid činiti još gorim nego što treba biti. A ako ćeš koristiti neku od ovih rečenica kada prekidaš, to će posebno povrijediti osobu. Nema gorih od ovih 11 rečenica.

1.Mrzim te

Možda ti se tako čini u tom trenutku, ali što ćeš dobiti s tim ako ovako nešto kažeš? Svi znaju da prekidi nisu lagani, a ovo će ga samo pogoršati i uništiti lijepo sjećanje na vašu vezu. Kasnije ćeš požaliti jer si ovo rekla i to će te gristi.

2.Skroz si loš/a u krevetu

Udarac ispod pojasa koji je bolje da prešutiš. Ovakve izjave samo pokazuju da nisi spremna za vezu i daješ im do znanja da je dobra stvar što prekidate. Možda sada jesi tužna i ljuta, ali tko zna, s vremenom možda možete dobiti drugu šansu.

3.Za sve si ovo ti kriv/a

Okriviti jednu osobu da je kriva za sve loše u vašoj vezi nema smisla, jer ovo baš nikada nije istina. I ti i on ste mogli nešto napraviti da spasite situaciju. Samo ćeš takvom rečenicom potaknuti dodatnu svađu.

4.Nikad te više ne želim vidjeti

Ovo vrlo vjerojatno nije istina. Svima samo treba neko vrijeme da prebole to što se dogodilo. Biti s bivšima na ratnoj nozi nema smisla, ipak je to netko tko je bio bitan u tvom životu.

5.Jadan/jadna si

Kritika koju je bolje prešutjeti i kojom vrijeđaš i samu sebe. Ako je netko toliko jadan, zašto si s njim u vezi? Samo izazivaš svađu ovakvim izjavama i povrjeđuješ osobu. Nemoj se spuštati ovako nisko.

6.Da te barem nisam nikad upoznao/la

Koliko god da je sve završilo loše, sigurno imate neke lijepe uspomene koje ćeš pamtiti i neke stvari koje si naučila zahvaljujući ovoj vezi. Pa makar to bila i lekcija od kakvih dečki od sada trebaš bježati.

7.Nadam se da ćeš imati užasan ostatak života

Ovo će biti rečenica koja će sigurno ostati u sjećanju, a definitivno može ići u onu kategoriju 'stvari koje smo rekli, ali ih ne mislimo'.

8.Biti s tobom je bila najveća pogreška koju sam mogao/la napraviti

Još jedna od rečenica koje volimo izgovoriti u žaru trenutka, ali koje je bolje prešutjeti. Zamisli kako bi se ti osjećala da ti to netko kaže. Sigurno bi bila još tužnija, a i samopouzdanje bi ti drastično palo.


9.Pronašao/la sam nekog sto puta boljeg od tebe

Nema potrebe trljati sol na ranu. Kod prekida nemoj spominjati nove simpatije ili novog dečka. Ovo je jednostavno ružno.

10.Grozan si dečko/cura

Još jedan od načina kako nekoga ubiti u pojam dodatno. Čak i kada to kažeš osobi koja tebe ostavlja.

11.Nemoj niti misliti da ćeš dobiti natrag ____ (dodaj na crtu neku njihovu stvar koja je kod tebe)

Ovo pak nikako nije u redu. Kada smo u vezi s nekim, pogotovo ako je ona dulje trajala, očekivano je da ćete imati neke stvari jedno kod drugog. Nakon prekida, kakav god on bio, u redu bi bilo te stvari i vratiti. Možda ne odmah sutra, ali za mjesec dana…

Pogledajte još:

Cure brinu da će se zbog ovih 7 stvari manje sviđati dečku – ali to uopće nije istina

Ovdje je za mnoge kraj: Nakon koliko vremena u vezi se najviše parova odljubi jedno od drugog?

Cure odgovaraju na neka najtraženija muška pitanja - zašto idu zajedno na WC ili koliko često peru kosu?

ljubav što ne reći veze prekid veze rečenice

Još vijesti