Slika nije pronađena
Ako se osjećaš odlično (bolje, jače, brže, pametnije) nakon prekida, vjerojatno si iskusila Post-F*ckboy Glow. Znamo da je vjerojatnije da se osjećaš loše, da si slomljena i misliš da je tvoje srce zauvijek puklo, ali ako si u ovoj manjini onih sretnih nakon prekida, konačno te možemo definirati.Ovu vrstu sjaja možeš osjećati na fizičkoj i psihičkoj razini i sigurno ćeš njime izludjeti svojeg bivšeg kada sretne 'novu tebe'.

'Prašinu je podigla' TV osoba La La Anthony kada se pojavila na Met Gali senzacionalnijeg izgleda no ikad i to nakon što je saznala da ju muž Carmelo vara.

Ovaj osjećaj dobivaš nakon ozbiljnije, duže veze, baš zato nas iznenađuje da takvog dečka nazivamo F*ckboy, ali s druge strane, nakon kratkih 'intervencija u nečiji život' ne bismo niti trebali razviti neke osjećaje, pa termin za to ne bi ni imao smisla.Uslijed tog stanja, imaš energije da konačno obaviš stvari za koje prije nisi imala živaca, da završiš nedovršeno, da radiš nešto produktivno. Ili samo da 'zablistaš' u javnosti. Jednostavno se fokusiraš na neke nove stvari pa zaboraviš na ovu koja je uzrok svih promjena. I bravo za to!

Foto: Pinterest/Twitter/Instagram

M.Z.
Pročitajte još:

Voliš ga, mrziš ga, želiš prekid, ne možeš bez njega– pjesme koje opisuju komplicirane veze

Prekinula si s dečkom? Tu je aplikacija koja će ti pomoći da ga preboliš

Želim prekid, volim ga, nije to to, nije tako loš - misli koje imaš prije prekida

dečko nakon prekida Prekid sreća osjećaji

Još vijesti