Slika nije pronađena

Društvene mreže nam zaista maksimalno pomažu kada se pokušavamo 'smuvati' s nekime. Od toga da možemo saznati sve o nekome u par klikova, pa do toga da se možemo bilo kada čuti s bilo kime, bili oni na istom kontinentu kao i oni ili ne.

Ipak, postoji hrpa istraživanja koja pokazuju kako upravo društvene mreže mogu nekoga natjerati da se zaljubi u nas. I to onako pravo zaljubi, ne samo površno jer smo im simpatične na prvu. Čak i same društvene mreže se trude pomoći u tome, od toga da postoje one namijenjene isključivo upoznavanju ljudi (npr. Tinder i Badoo) pa do toga da se društvene mreže koje svakodnevno koristimo, trude postati sve više 'korisne' u tom području. Najbolji primjer je Facebook, koji će uskoro uvesti i aplikaciju namijenjenu upravo dejtanju, ali koja je povezana s tvojim Facebook profilom. Više o tome možeš saznati ovdje!

No, ako nisi toliko zainteresirana za upoznavanje novih ljudi, već samo želiš da se 'netko' baš zaljubi u tebe - na pravom si mjestu. Donosimo ti savjete kako ga zavesti na društvenim mrežama!

1. Objavljuj vaše zajedničke slike

Vjerojatno misliš da dečki ne vole tako javno iskazivanje ljubavi, no istina je da će mu se to ustvari svidjeti. Pogotovo ako imate neku kul sliku, a ne selfie slikan u tvojoj sobi. Ako ste bili na nekom egzotičnom putovanju (pod egzotično mislimo bilo što 'drugačije', pa čak i odlazak u Ikeu) i imate neku ful dobru fotku, naravno da će mu biti drago vidjeti da si to objavila. Još smisli neki duhoviti opis i bit će oduševljen! Doduše, nemoj sve pretvarati u limunadu jer ga to sigurno neće privući!

via GIPHY


2. Šalji mu smiješne slike, gifove, videe...

Osobe koje ti šalju dobre memeove, smiješne gifove i najgluplje videe koje nalaze, su osobe s kojima se želiš okružiti. Kako se ti želiš s njima okružiti, vjeruj nam da bi se i on htio. Potrudi se gledati na njega kao na nekog prijatelja (barem u ovom kontekstu). Ne moraš mu slati samo slike na kojima si zgodna ili uvijek biti dama.

Okej je da se tu i tamo opustiš i samo bacaš fore, pa čak i ako misliš da su loše!

via GIPHY


3. Tagaj ga na postovima koji ga opisuju

Sigurno si vidjela onu objavu koja kaže da je pravo prijateljstvo ono koje preživi i činjenicu da se inače ne čujete, ali se zato taggate na svim živim slikama? Isto vrijedi i za veze. To ne znači da se vi nećete čuti, ali taggaj ga na stvari. Bilo da ti je nešto smiješno, da se radi o nekoj vašoj internoj fori ili samo misliš da se radi o nečemu što bi ga moglo zanimati. Samo ga taggaj i trpaj mu obavijesti. Vjerujemo da će i on tebi uzvratiti istom mjerom!

via GIPHY


4. Šalji mu smiješne, ali i 'flirty' poruke

Uz smiješne poruke i slike, kako smo ranije rekli, poželjno je doduše da mu tu i tamo pošalješ pokoju svoju dobru sliku. Ne samo slike, nego tu i tamo baci neku 'spicy' poruku, zbog koje će mu biti jasno da ti se baš on sviđa. Bili vi u vezi ili ne, sigurno će mu biti drago pročitati da je on i dalje taj kojega želiš. Osim toga, i ti ćeš se dobro osjećati nakon uspješnog flertanja!

via GIPHY


5. Sačuvaj neke stvari za privatni inbox

Ovo se možda čini nepotrebnim, ali istina je da puno, previše ljudi, svoje privatne stvari dijeli s javnosti. Od slika koje definitivno nitko ne želi vidjeti, pa do raznih poruka i informacija koje bi jedan par trebao zadržati za sebe. Nemoj si dopustiti da budeš jedna od onih koja mu piše po zidu pitajući ga kad se ponovno vide. Radije mu pošalji 'tajanstvenu' poruku u inbox, koju će mu sigurno biti drago vidjeti!

via GIPHY


Foto: Giphy/Visual Hunt

A.Š.

Pročitaj još:

HELP 'Stalno se svađamo, ali se i ludo volimo' – kako nastaviti dalje?

Upute za zdravu vezu – popis stvari koje MORAŠ i onih koje NE SMIJEŠ oprostiti dečku

WTF?! Znanstvenici objasnili zašto se zaljubljujemo baš u određenu osobu

zavođenje Flertanje facebook instagram društvene mreže

Još vijesti