Slika nije pronađena

Pronaći ljubav je magično iskustvo, ali ponekad, bez obzira na to koliko se trudili, pronaći onu jednu osobu koja će te oboriti s nogu i nije tako jednostavno. Tada je potrebno samo malo magije kako bi sve krenulo u pravom smjeru.

Malo magije nikad nije loše. Vještice su oduvijek koristile razno bilje i jednostavne sastojke za izradu ljubavnih napitaka, sastojke za koje ne bi nikada rekli da mogu imati ovakvo svojstvo, a sada se možeš i ti okušati u ovome. Čak iako ti nisi vještica, možeš napraviti ove jednostavne ljubavne napitke, a sve što ti treba je nekoliko sastojaka koje već imaš u kuhinji. Magija i čarolije zvuče istovremeno i opasno i zabavno, ali izrada ovih napitaka sve je samo ne opasna. Glavni sastojak koji ti treba jesu biljke – sastojak koji se godinama koristi za izradu različitih lijekova i napitaka. Ne trebaš posjetiti nikakav sumnjiv dućančić niti brati rijetko bilje u vrijeme punog mjeseca – ako ove stvari već nemaš doma, obližnji najobičniji supermarket će poslužiti.Baš kao da radiš šalicu biljnog čaja, sličan je postupak izrade ljubavnog napitka, najveća je razlika samo u namjeri koju imaš. Pažljivo prati upute i korake kako ne bi pogriješila pri izradi jer posljedice mogu biti kobne. Koji su to načini izrade koji će ti pomoći da obične kuhinjske sastojke pretvoriš u čarobne?


via GIPHY


1. korak: Izaberi pravo bilje za svoj ljubavni napitak

Postoji nekoliko posebnih biljaka koje možeš koristiti za izradu ljubavnog napitka, a koje su dostupne svima i svuda, ali istovremeno i potpunosti sigurne za konzumaciju. Prije nego kreneš u izradu, ipak provjeri da ti ili bilo tko tko će piti ljubavni napitak, nema alergiju na pojedine sastojke. Tri su osnovna sastojka koje možeš koristiti, a od kojih svaki ima drugačiji učinak:

Prvi je cimet. Ovo je moćna biljka za zagrijati ljubavni odnos ili tvoju vlastitu sreću u ljubavi. Odaberi čaj koji najviše voliš piti i dodaj u njega cimeta, što više staviš, to će napitak biti vatreniji, a time će imati i veći učinak. Dakako, pazi da ne pretjeraš.

Drugi je kardamom. Ovo je sastojak koji se nalazi u raznim receptima, a iako je on jedan od onih koji ćeš teže naći kod kuće, vrlo ga je lako naći u dućanima. Čarobni napitak koji napraviš s njime učinit će te neodoljivom dečku koji ti se sviđa.

Treći je đumbir. Bilo da je svježi ili sušeni, osim što ćeš dobiti čarobni ljubavni napitak, imat će i odličan okus. Ovaj sastojak ima zaštitnička svojstva, tako da je on dobar izbor ako misliš da nešto prijeti tvojoj ljubavnoj vezi i želiš je zaštiti od prekida.2. korak: Kreni s izradom svog ljubavnog napitka

Nakon što odabereš svoj glavni sastojak ljubavnog napitka, sljedeći je korak izrada. Kreni tako da uzmeš bočicu vode iz bunara, a ako nemaš bunar u vrtu, može ti poslužiti i bočica čiste izvorske vode. Vodu izliješ u kuhalo ili lončić i staviš na štednjak da zakuha. Za to vrijeme glavni sastojak koji si odabrala i još neko bilje koje ti je fino (ili vrećicu čaja koji voliš) stavi u šalicu i čekaj da voda koju si stavila na štednjak zakuha. Sljedeći korak je da preliješ čaj vodom i pustiš da odstoji. Ukoliko želiš da ima što slađi utjecaj na dečka kojeg želiš, dodaj i malo šećera.

3. korak: Vizualiziraj rezultat koji želiš dobiti

Dok radiš sve iz prethodnog koraka, razmisli o tome što stvarno želiš da se dogodi. Vizualiziraj rezultat koji želiš, a izbaci iz glave sve probleme i zapreke, kao i razmišljanja o trenutnoj situaciji. Sav ti fokus mora biti na onome što želiš postići, inače će napitak imati slabiju moć.


via GIPHY


4. korak: Vrijeme za ispijanje čarobnog napitka

Kada je napitak gotov, možeš ili ti popiti napitak ili ga dati dečku kojeg želiš osvojiti. Naravno, veći će efekt imati ako ga uspiješ dati žrtvi na koju želiš da djeluje. Dok piješ čaj ili ga daješ žrtvi, cijelo vrijeme imaj u glavi pozitivno razmišljanje o onome što želiš da se dogodi.

!Upozorenje! Sve je ovo samo za zabavu. Naravno da čarobni napitci nisu stvarni, ali su odličan izgovor za druženje s frendicama i zabavu, a i na kraju vas čeka fini topli napitak, što je s obzirom na trenutne temperature vani itekako dobrodošlo.

Foto: Imdb/ YouTube/ Giphy

M.T.

Pogledajte još:

[OMG] Ljudi već neko vrijeme miješaju ova dva napitka i tvrde da je ttly fino iako zvuči čudno!

Čaroban napitak - ovo bi trebala piti svako jutro ako želiš čist ten, savršenu liniju i jači imunitet

Što točno trebaš raditi s jezikom kada se ljubiš? Ovih sedam savjeta će ti sigurno dobro doći

ljubav ljubavni napitak čaj kuhanje simpa čarobni napitak

Još vijesti