sram ga je

Nekada ne lažemo da namjerno povrijedimo nekoga, već da sebi olakšamo ili da se izvućemo iz neke situacije. Ne znači da će svaki dečko baš uvijek lagati oko ovih stvari, ali ako se gleda što je to što će najčešće reći, a da nije baš istina, to bi bile ove rečenice.

Ako misliš da je tvoj dečko pravi anđelak i dobrica, da nikada ne laže i da će ti uvijek govoriti istinu, živiš u zabludi. Svima se omaknu manje (a nekada i veće) laži. I to nije ništa čudno niti zabrinjavajuće, svi to rade, ne kako bi nekoga povrijedili, već da bi sebe spasili. Nekada će laž pomoći riješiti problem, olakšati situaciju ili te izvući iz neprilike. Prije nego li se i snađeš, već si nešto lagala. Postoje neke stvari oko kojih će dečki najčešće lagati svojim curama, zato budi oprezna s ovima i nemoj baš tako olako povjerovati. Neće svaki dečko lagati oko toga, i baš svaki put, ali ako oko nečega hoće, onda će najvjerojatnije oko ovoga. Ovo su te rečenice kojih se pazi.

1.Imam neke obaveze, ne mogu se danas vidjeti.

U prijevodu: Idem se naći s frendovima. Nekada je jednostavnije reći curi da ima obaveze, jer ako kaže da se ide vidjeti s frendovima, cure to mogu okrenuti i prevesti si 'frendovi su mu važniji od mene' ili 'ne voli se družiti sa mnom'.

2.Ti si jedina cura s kojom se dopisujem.

Znaju da je to ono što cure žele čuti. Čak i ako se dopisuje s još nekim djevojkama ne znači automatski da se želi viđati i s njima, samo da mu paše pažnja. Lijepo je znati da si poželjna osoba i da ima ljudi kojima se sviđaš i koji žele nešto s tobom. Laska.

3.Da, da, slušam te.

Mhm, kako da ne. Možeš biti sigurna da u dobrom dijelu slučajeva kada ovo kaže, zapravo uopće ne sluša. Za dečke se općenito kaže da su lošiji slušatelji od cura i to zato jer im je teže multitaskati, tj. raditi više stvari odjednom.

4.Javit ću ti se.

Na ovu laž najčešće padamo, jer zvuči tako istinito. Nekada se stvarno možda i misli javiti, ali se predomisli, a nekada uopće niti nema namjeru javiti se, već to kaže tek toliko, samo da se može izvući iz razgovora SADA.

5.Ne znam zašto mi se ona javlja.

Možda zato jer joj lajka fotke redovito i pogleda svaki story 10 sekundi nakon što ga je objavila? I jer se povremeno i on njoj javlja, bilo da se dopisuje malo ili samo da baci komentar na neku fotku koju je objavila. Ali onda kada se ona javi njemu baš kada je s tobom, čudit će se i neće znati zašto bi mu se ona sada javljala.

6.Koja je moja bivša bila luđakinja.

Koliko si puta čula da dečko s kojim se viđaš kaže ovako nešto? Okej, nečija bivša možda stvarno nije bila baš najnormalnija osoba, ali dobre su šanse da on ipak pretjeruje. Dečki vole reći za bivšu curu da je bila luda jer tako krivnju za neuspjeh te veze svale odmah na nju bez da moraju puno objašnjavati, a i oni ispadnu kao jadno malo nevinašce koje je zločesta bivša maltretirala.

7.Zaspao sam.

Moguće da je stvarno zaspao i da ti je zato prestao odgovarati, ili mu je bilo dosta dopisivanja, ali ti to nije htio reći, nego je jednostavno ignorirao poruku nekoliko sati. Puno puta je ipak ovo drugo u pitanju.

8.Nikad prema nikome nisam nešto ovako osjećao.

Vrlo je vjerojatno da je ovu rečenicu rekao svakoj curi s kojom je bio. Ili ima jako slabo pamćenje ili namjerno laže jer zna da će te ovakvim izjavama osvojiti i da ćeš se rastopiti. Većina dečki nije pretjerano romantična, zato će kada otkriju uspješnu formulu na koju cure padaju, stalno koristiti tu istu iznova i iznova.

9.Rekao je Marko da si mu baš super.

Želi da si ti i njegovi frendovi budete što bolji, a ako ti kaže da si nekome od njih draga ili da misli da si super, automatski će i tebi taj njegov frend postati simpatičniji. Nema nikakvu lošu namjeru s ovom laži, ali i dalje je laž.

Pogledajte još:

Najgore ideje za prvi spoj: 10 mjesta i situacija koje ti ne bi trebale niti pasti na pamet

Sviđaš li mu se samo ili te stvarno VOLI? Ima 12 suptilnih znakova koji ti mogu reći da te voli

Najgora rečenica koju možeš reći u svađi s dečkom - izbjegni ju pod svaku cijenu

Laganje dečki i laži laži najčešće laži

Još vijesti