1

Nekada krivac zašto nije došlo do drugog spoja nije uopće u tebi kao osobi, već u lokaciji koju si izabrao/la prvi spoj. Postoji čak nekoliko njih koji će biti instant deal breakeri. Kada ti neka od ovih ideja padne na pamet za prvi spoj, odmah ju zaboravi, nemoj niti razmišljati.


Izabrati lokaciju za prvi spoj je stresno, treba uzeti toliko toga u obzir. I onda nekada, mozak kao da nam zablokira i odaberemo najgoru moguću lokaciju. Pa ipak, ništa ne može biti gore od ovih 10 ideja za prvi spoj. One sa sigurnošću mogu odnijeti titulu prvih spojeva iz noće more. Nijedna ideja koja ti može pasti na pamet neće biti toliko grozna koliko će biti ove. Nadamo se da nijedna tvoja 'super' ideja za prvi spoj nije završila na ovoj listi. Ovih 10 su najgore od najgorih.

Odlazak na tvoj koncert/stand up nastup/bilo kakav nastup u kojem ti sudjeluješ


Foto: njaj / Shutterstock

Čak i da je to nešto što osoba s kojom si na dejtu voli ili si u bendu koji svira glazbu kakvu ona voli, ovo svejedno nikada nije dobra ideja za prvi dejt. Izgledat će samo kao da se želiš hvaliti i pokazati koliko si super i dovući ekstra publike na svoj nastup. Kako to ikada može biti dobar dejt kada ionako dobar dio dejta nećeš biti na njemu jer nastupaš?

prvi spojprvi dejtnajgore ideje za spojnajgori prvi dejt

36.485
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!