Slika nije pronađena
Postoji super recept kako totalno zeznuti spoj s curom, a ovo što smo izdvojile rade samo pravi 'biseri'. Moramo priznati da ne znamo što bismo prije – smijale se ili plakale.

1. Zakasni na spoj... ili se nemoj ni pojaviti

Ovim failom nećeš samo upropastiti svoj dejt, već se na njemu nećeš morati ni pojaviti. Mi cure baš obožavamo da nas netko otkanta nakon što smo se dva sata spremale samo za taj veliki događaj.

2. Stalno spominji svoju bivšu

U svakoj drugoj rečenici obavezno spomeni njezino ime, u koju školu ide, koliko ste dugo bili skupa, a obavezno spomeni i to kako je njezina guza bila sto puta bolje od ove jadnice s kojom si trenutno na spoju. Usput joj odmah daj prijedlog u koju teretanu bi trebala otići.

via GIPHY


3. Nemoj platiti cugu

Ako ste izašli u neki birc, da se nisi NI SLUČAJNO ponudio platiti joj cugu. Ili još bolje od toga – izmisli da si zaboravio ponijeti novčanik. To uvijek pali.

4. Stalno tipkaj po mobitelu
5. Govori samo o sebi

Postoji li išta romantičnije od dečka koji ne sudjeluje u razgovoru nego neprestano tipka po mobitelu? Možeš usput nazvati svog najboljeg frenda i ispričati mu na kakvom si upravo dosadnom dejtu.

via GIPHY


Nemoj prestajati mljeti o sebi i tome kako si divan, krasan, najbolji dečko s kojim je ikad imala priliku izaći van. Ako slučajno i pokuša progovoriti, obavezno joj svaki put upadni u riječ.

6. Nemoj se istuširati

Moramo li ovo uopće posebno objašnjavati? Stvarno ne postoji ništa privlačnije od toga, i to je ujedno definitivno najbolji način da je otjeraš. I to ne samo nju, nego sve oko sebe. Win, win!

Foto: Pexels/Giphy

D.Š.

Pročitaj još:

Rastanak na prvom dejtu – četiri savjeta ako ga misliš ponoviti i jedan ako ga želiš izbjeći

Jesu li ovo najgori dejtovi ikad? Tinejdžeri ispričali svoja iskustva koja su ispala totalni blam

AWKWARD 12 situacija zbog kojih double dejt može postati totalna katastrofa

savjeti Dečki dejt

Još vijesti