Slika nije pronađena

Ljubljenje je jedna od intimnih, senzualnih i uzbudljivih aktivnosti koju možemo raditi s drugom osobom.

Prilikom poljupca znamo razmišljati o tome što dečko kojeg ljubimo točno voli i što bi ga totalno izludilo.

Našim pitanjima je došao kraj jer su dečki konačno otkrili kako bi prema njihovoj zamisli trebao izgledati savršen poljubac. Plesati tango jezikom nekada nije lako te je bilo kakav savjet dobrodošao.

Odgovor na to kako postati bolja ljubilica je ovdje, a ovo savjetuju dečki:


On kao inicijator poljupca

Dečki vole neovisne cure te se slažu da žene trebaju imati pravo glasa i sva ostala prava, ali nešto treba ostati i za dečke. Momci znaju biti tradicionalni kada se radi o poljupcu te oni vole biti ti koji će ga inicirati. Oni kažu kako vole da je cura inicijator poljupca, ali da oni vole potaknuti prvi poljubac.


Oči trebaju biti skroz zatvorene

Muški mozak misli da ako je poljubac zbilja vrijedan ljubljenja da oči moraju biti zatvorene. S ovim će se složiti i mnoge cure jer se prava čarolija poljupca doživi tek kada se oči zaklope. Naravno, neki dečki vole tu i tamo koji pogled tijekom ljubljenja, ali čar je u žmirenju.


Treba pronaći ravnotežu  u `plesu` jezicima

Većina dečki se složila da je poljubac jezikom vrlo senzualniji i da ih uzbuđuje više kada se tu i tamo ubaci više sline i jezika u `akciju`. S druge strane svi se slažu da treba pronaći ravnotežu kada se radi o igri jezicima. Premalo sline učinit će poljubac suhim i nezadovoljavajućim isto kao i previše sline i jezika.


Tijekom poljupca ruke su aktivne

Svaka dobra ljubilica zna da poljupci ne počivaju samo na usnama i jeziku nego i na nekim drugim dijelovima tijela. Najčešće se radi o rukama jer one moraju biti aktivne za vrijeme ljubljenja. Dečki kažu kako ih statične ruke ubijaju u pojam, a curama savjetuju da im ruke butu vrijedne te da ih stave na njihovo koljeno, lice, vrat, kosu i drugo.


Balzamom namazane usne su poželjne

Kada želimo dečka totalno izludjeti tijekom ljubljenja tada ćemo njegovati usne balzamom. One će biti skroz meke i spremne za ljubljenje, a pritom ne mislimo na ruž za usne ili na sjajilo. Dečki žele da cura nema ispucale usne koje odbijaju.




Ne treba previše razmišljati o poljupcu

Dečki kažu da se savršen poljubac ne može isplanirati te da o njemu ne treba previše razmišljati. No, kako svaki poljubac učiniti savršenim je drugi par rukava. Za savršen poljubac treba slijediti upute koje su nam momci dali i sve će biti u redu.


Kako poljubac ne bi trebao izgledati

Kada se pita dečke, svaki od njih će spomenuti da bi im najgori poljubac bio kada bi djevojka za vrijeme `akcije` podrignula ili se ispovraćala. Osim toga, muški rod odbija i grozan zadah, manjak govora tijela i strasti te poljubac iz samilosti.




poljubac Dečki savršen poljubac ljubljenje

Još vijesti